Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  249,50 zł , zmiana od tamtej pory: 143,69%

Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł !

Glapa szkoda,że każdego oskarżasz swoją miarą.W odróżnieniu od Ciebie nie mam kompleksów
Poczytaj sobie wcześniejsze posty, gdzie pseudoprofesorek też mi zarzucał, że nie mam tyle kasy żeby kupić 500 sztuk akcji Budimexu,gdy napisałem, że dojadę tam gdzie mieszka i kupię od Niego na umowę cywilno prawną to przestał pisać na miesiąc lub dłużej.Tak samo zachowywał się na Asbisie ,jak paw nastroszony w piórka chwaląc się co chwila ilością akcji.Gdy mu pokazałem ,że mam dwa razy tyle co On zamilkł i już nie szpanuje ilością akcji
Może dla Ciebie akcji za 150 tys złotych jest ogromną sumą ale nie dla wszystkich .Ja prawie tyle będę miał
samej dywidendy za akcję Asbisu
Nie pisałem tutaj póki pseudo profesorek nie pisał swoich wypocin na temat Asbisu na forum Asbisu.Dla Niego nie był to Asbis tylko Srabis ,Co sądzisz o poziomie faceta ,który tytuje się profesorem a celowo zmienia nazwę na wulgarną?
Pisząc tutaj na forum robiłem podobne rzeczy co pseudo profesorek na forum Asbisu , tylko ,że cytowałem jego wpisy i pokazywałem nietrafione rekomendacje cenowe akcji
Tam pseudo profesorek śmiał się,że cena spada 1 - 2 zł a tutaj nic nie mówił jak cena spadła o 120 złotych Według niego Budimex to super spółka z innej ligi.Szkoda tylko ,że nie zauważa że w wielu miejscach Asbis jest lepszy od Budimexu między innymi tym,że akcje od stycznia podrożały o 300 procent a Budimexu staniały o 30-40 procent
Wasz pseudo profesorek tutaj pisze, że nie interesują go kółka za złotówkę a na Asbisie robi kółka po 30 groszy
Śmiał się że mnie,że na kółku na akcjach Budimexu miałem zarobek 3,5 a nieraz 9 tys złotych a na innej spółce chwali się zarobkiem 600 ,,-1000 zł
Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Na forum Asbisu raz jak na akcje i chciał sprzedać to pisał, że cena będzie wysoka ,jak już akcji nie miał a chciał kupić to pisał,że akcje są za drogie i ,że będą tanie
Fajna taka chorągiewka
Pamiętaj Glapa...
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe
Karma zawsze wraca

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BUDIMEX -0,75% 608,00 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.