Wiecie co Moi Kochani Pisowcy - stwierdziłem, że nie ma sensu dzielić Polaków na Pisowców i całą resztę? Co o tym myślicie? Tylko w Waszych hasłach nie atakujcie jakieś wybranej grupy społecznej ( to jednoczyło ale Hitlerowskie Niemcy ) ale stwórzcie nowe hasła - może Wy i nawet nie chcecie źle tylko błądzicie... Między innymi błędem była nacjonalizacja Idei Banku ( nie wspomnę o temacie aborcyjnym i wbicie kija w mrowisko ). Musicie zdawać sobie sprawę z tego, że ta odpowiedzialność będzie na Waszych barkach i nikt nigdy jej nie zdejmie. Ja tam Wam przebaczam ale inni nie będą tak łaskawi jak ja!!!
Ja nie dziele, w kazdym srodowisku sa kanalie, szubrawcy i sprzedawczyki. Ale myslalem, ze cos nowego napiszesz nt. papierow Idea, a Ty dalej jatrzysz. Udalo sie ze strata odpisac w Pit rocznym, jak tam sprawy sadowe, opowiadaj. My na GNB walczymy z oporem 0,17 i jest troche optymizmu, czasami euforii. Obligi ostatnie Ernest wykupil w calosci, teraz 07.04 juz ostatnie w 21r. Czekamy na wodewil w kwietniu SN.
Tak to był błąd, twój! Twój błąd ze kupiłeś akcje banku wpisanego ma listę ostrzeżeń publicznych, z minusowymi kapitałami własnymi i ogólnie rzec mówiąc złodziejskiego parabanku co oszukiwał swoich klientów. Chciałeś wydymac system a system wydymał ciebie
Bardzo dobrze mówisz i że powołujesz się na wpis sławnego Maestro Pana Chrzanowskiego w dniu 13.11.2018 jak to wpisał dobrze funkcjonujący bank na listę ostrzeżeń publicznych! Tym większa Twoja zasługa!
Nie wspomnę przy tym, że ten sławny Pan M.Ch. był oskarżony o korupcję a wpis z zemsty przyczyny dokonał w ostatni dzień swojego urzędowania!!!
Widzę, że mądry z Ciebie chłopak i będą jeszcze z Ciebie ludzie !