• Marsz Pierwszego Korpusu Autor: ~Mike75 [83.25.63.*]
    www.youtube.com/watch?v=UdTLaes18Os

Wiecie co Moi Kochani Pisowcy - stwierdziłem, że nie ma sensu dzielić Polaków na Pisowców i całą resztę? Co o tym myślicie?
    Tylko w Waszych hasłach nie atakujcie jakieś wybranej grupy społecznej ( to jednoczyło ale Hitlerowskie Niemcy ) ale stwórzcie nowe hasła - może Wy i nawet nie chcecie źle tylko błądzicie... Między innymi błędem była nacjonalizacja Idei Banku ( nie wspomnę o temacie aborcyjnym i wbicie kija w mrowisko ). Musicie zdawać sobie sprawę z tego, że ta odpowiedzialność będzie na Waszych barkach i nikt nigdy jej nie zdejmie. Ja tam Wam przebaczam ale inni nie będą tak łaskawi jak ja!!!

• Re: Marsz Pierwszego Korpusu Autor: ~CCCP [83.24.203.*]
    Ja nie dziele, w kazdym srodowisku sa kanalie, szubrawcy i sprzedawczyki.
    Ale myslalem, ze cos nowego napiszesz nt. papierow Idea, a Ty dalej jatrzysz. Udalo sie ze strata odpisac w Pit rocznym, jak tam sprawy sadowe, opowiadaj.
    My na GNB walczymy z oporem 0,17 i jest troche optymizmu, czasami euforii. Obligi ostatnie Ernest wykupil w calosci, teraz 07.04 juz ostatnie w 21r. Czekamy na wodewil w kwietniu SN.
  • Re: Marsz Pierwszego Korpusu Autor: ~Mike75 [83.25.63.*]
    Widzę CCCP, że Ty jednak masz sumienie! Gratuluję!
    Tak, szubrawcy są w każdej ekipie... Więc zmień ekipę!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    haha - odjechał to BFG dnia 30.12.2020 - urzędnicy BFG będą z tego rozliczeni!
  • Re: Marsz Pierwszego Korpusu Autor: ~6g [89.73.137.*]
    Hahahaha.
  • Re: Marsz Pierwszego Korpusu Autor: ~Buhhahahahah [31.60.73.*]
    Tak to był błąd, twój! Twój błąd ze kupiłeś akcje banku wpisanego ma listę ostrzeżeń publicznych, z minusowymi kapitałami własnymi i ogólnie rzec mówiąc złodziejskiego parabanku co oszukiwał swoich klientów. Chciałeś wydymac system a system wydymał ciebie
    Bardzo dobrze mówisz i że powołujesz się na wpis sławnego Maestro Pana Chrzanowskiego w dniu 13.11.2018 jak to wpisał dobrze funkcjonujący bank na listę ostrzeżeń publicznych! Tym większa Twoja zasługa!

Nie wspomnę przy tym, że ten sławny Pan M.Ch. był oskarżony o korupcję a wpis z zemsty przyczyny dokonał w ostatni dzień swojego urzędowania!!!

Widzę, że mądry z Ciebie chłopak i będą jeszcze z Ciebie ludzie !

• Re: Marsz Pierwszego Korpusu Autor: ~7f [89.73.137.*]
    Jaka nacjonalizacja? Chyba nie przeczytał pan ze zrozumieniem.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.