• Nudą wieje Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Przez trzy miesiące tylko jeden komunikat ... i to jaki - że jakiś leszcz zobowiązał się upychać towar gdzieś tam gdzieś tam. Nawet bez określenia, ile towaru gdzieś tam gdzieś tam ma upchnąć - żeby wyszło na to, że info jest ważniejsze niż to pominięte o upchnięciu działek.Tłumacząc z dziedzicowego na myszowate - karawan się wlecze (póki co) ale na co (wyliniały) kotek (pies) taki jaki ja ma ujadać? Coraz bardziej jest to robota bardziej dla sępa niż dla ujadającego z daleka kundla ...
    Mimo wszystko mam nadzieję, że Jacek mnie nie zawiedzie. Żeby na spółce z GPW ustanowić świecką tradycję coś się musi zdarzyć co najmniej trzy razy. Zawieszenie notowań po braku zaudytowanego raportu rocznego dwa razy z rzędu już było? Było. Czas na raz trzeci ... a biegły po tym, jak odwalił comment do raportu za Q2/2019, wygląda na bydlę całkiem niekomunikatywne na biznesowe sygnały wysyłane przez BAB.
    Dlatego myślę, że już czas przepędzić marazm i tumiwisizm, i ogłosić plebiscyt na banku:
    - kto uważa, że raport "się opóźni" - łapka zielona
    - kto wierzy, że tak jak wisi tak bardziej już nie zawiśnie, niech da słuszny odpór myszowatemu - i zaznaczy łapkę koloru czerwonego.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nudą wieje Autor: ~Pit [46.134.21.*]
    Na nudę jest dobre jedno - zasadzenie potężnego i krwistego kloca!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.223.*]
  • Re: Nudą wieje Autor: ~kikiposz [193.200.82.*]
    Dnia 2021-03-21 o godz. 19:57 ~kabanos napisał(a):
    > Najlepiej podjeść kiszonej kapusty, czosnku i popić maślanką. Jak później pod kołdrą zapuścisz żura, to żona przytomność straci

Gorzej, jak się uleje z prostaty na żółte prześcieradło, hehe.

Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!

• Re: Nudą wieje Autor: ~Ziom [37.248.155.*]
    Dnia 2021-03-21 o godz. 22:59 ~kikiposz napisał(a):

> Gorzej, jak się uleje z prostaty na żółte prześcieradło, hehe.

To już wtedy po zawodach, miałem taki przypadek w pracy, gdy z klientem leżałem.

• Re: Nudą wieje Autor: ~Kiedy400 [205.201.55.*]
    Złocisz na horyzoncie?
  • Re: Nudą wieje Autor: ~Ziom [185.144.245.*]
    Ale latryniarzy dojeżdżają ! Bardzo dobrze jeszcze trochę spadnie i znów wejdę ! Na złotóweczkę zarobku
  • Re: Nudą wieje Autor: ~Niekumaty [89.78.243.*]
    Oni tyle stracili na tej spółce, że nigdy nie odpuszczą!
  • Re: Nudą wieje Autor: ~tygrys_myszowaty [37.248.155.*]
    Dnia 2021-03-23 o godz. 10:15 ~Niekumaty napisał(a):
    > Oni tyle stracili na tej spółce, że nigdy nie odpuszczą!

Pewnie dlatego zniknęli z forum:
    mk_gda, mecenas, Zioło, samu_L, bielszczanin, swój, BaronGPW, gurusamaprawda, Ciekawy, kikiposz i wielu, wielu innych, którzy ssali po 40 złotych. Jedynie Ziom sie przyznał do skonsumowania ogromnej straty i teraz konsumuje zupełnie coś innego :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.144.245.*]
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.