Witam Was. Wstrzymałem się z zakupem, a 20% zredukowałem. Bo 25.03 będzie słynna uchwała i odp na 6 pytań. Może to jeszcze namieszać i trzeba umiejętnie nadstawić portfel. Acha - Odpowiedź na pytanie numer 5 jest również bardzo niebezpieczna dla banków. Sąd Najwyższy zadał bowiem pytanie, czy w przypadku nieważności lub bezskuteczności umowy kredytowej bieg przedawnienia roszczenia banku o zwrot kwoty wypłaconego kredytu należy liczyć od momentu wypłaty kredytu. W przypadku odpowiedzi twierdzącej będzie to oznaczało, że roszczenie banku o zwrot kwoty wypłaconego kredytu uległo już przedawnieniu. Co o tym sądzicie?
Za długo jestem na GPW, stadne zachowania tym razem się sprawdzają i porcjami będę poniżej 7,5 odkupywał. To tylko handel i zmiany muszą być, a alibi do spadków zawsze się znajdzie. Na moje oko stabilizacja w okolicach 7 zł i potem może przebijemy nominał :) Pozdr.!
Rozprawa przesunięta, wkrótce maj, spółka powinna naturalnie opaść w kierunku 6 zł (o min. 1 zł niżesz niż przewidywałem). Udało mi się zredukować pozycję o 66%, a sporo tego miałem. Zatem do zobaczenia gdzieś w maju, gdzie zaczną ponownie zbierać spółkę. Grunt, że ładnie to rozegrałem, zysk jest, a XTB na styk bez prowizji! Pozdr. L.