• Asseco wygrywa przetarg Autor: ~Bill [37.248.169.*]
    I kolejna cegiełka do koszyczka. https://www.pb.pl/konsorcjum-pentacompu-i-asseco-wygralo-przetarg-za-62-mln-zl-1110778
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.94.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Asseco wygrywa przetarg Autor: ~GPWInsights [89.64.94.*]
    A może to czas spróbować innego podejścia i zrezygnować z opinii innych, biur maklerskich, funduszy i samemu
    wyrobić opinię za pomocą np. wyceny spółek metodą DCF lub prognoz opartych na algorytmach uczenia maszynowego.
    Nowy portal www.gpwi.pl  posiada wszystkie te funkcje całkowicie za darmo. Bardzo polecam www.gpwi.pl
  • Re: Asseco wygrywa przetarg Autor: ~OLO [188.146.32.*]
    Dnia 2021-03-12 o godz. 10:38 ~Bill napisał(a):
    > I kolejna cegiełka do koszyczka. https://www.pb.pl/konsorcjum-pentacompu-i-asseco-wygralo-przetarg-za-62-mln-zl-1110778

ZEBATY TRZYMA ZA MORDE I NIC TUTAJ NIE UROŚNIE.
  • Re: Asseco wygrywa przetarg, TO ILE MOŻNA STRACIĆ NA TY PRZETARGU? Autor: ~MAZUR [95.49.99.*]
    BAWIĄ MNIE TAKIE WYPIWIEDZI, WYGRYWA PRZETARG I NIE ROŚNIE. A CO MA ROSNĄĆ? NA GPW NIE LICZY SIĘ WYCENA WZGLĘDEM WYGRANYCH PRAETARGÓW. CZY JAK PISAŁEM MŁODEMU KULCZYKOWI, NIE LICZY SIE ILOŚĆ POZYTYWNYCH REKOMENDACJI, GDYŻ GPW NIE JEST GIEŁDĄ REKOMENDACYJNA, CZY PRZETARGOWĄ, ALE KAPITAŁOWĄ. A TU JAKIEŚ PLUSY DODATNIE I PLUSY UJEMNE W OPISACH. ABBERACJA JAKAŚ? JAK JEST INTERES TO JEST ZYSK I ROŚNIE, A TAK TO JEST JAK WIDAĆ NA WYKRESIE.
  • Re: Asseco wygrywa przetarg, TO ILE MOŻNA STRACIĆ NA TY PRZETARGU? Autor: ~Dawid [37.248.217.*]
    Mnie bawi poziom twojej głupoty. Firma po to startuje w przetargu aby mieć możliwość świadczenia usług pod ten przetarg co za tym idzie zarabiać kasę. Jeśli nie widzisz tu zależności to naprawdę jesteś dzban. Co z tego że wygrywa przetarg??? Nie no w sumie nic. W sumie może po to żeby zwiększyć swój zysk netto, żeby karuzela się kręciła, żeby poszerzać swoją działalność na inne podmioty i branżę więc nie pytaj kolego o rzeczy których widocznie nie rozumiesz a płaczesz jak dziecko bo coś nie rośnie a inne balony przecież rosna.
  • Re: Asseco wygrywa przetarg, TO ILE MOŻNA STRACIĆ NA TY PRZETARGU? Autor: ~MAZUR [95.49.202.*]
    Dnia 2021-03-15 o godz. 16:56 ~Dawid napisał(a):
    > Mnie bawi poziom twojej głupoty. Firma po to startuje w przetargu aby mieć możliwość świadczenia usług pod ten przetarg co za tym idzie zarabiać kasę. Jeśli nie widzisz tu zależności to naprawdę jesteś dzban. Co z tego że wygrywa przetarg??? Nie no w sumie nic. W sumie może po to żeby zwiększyć swój zysk netto, żeby karuzela się kręciła, żeby poszerzać swoją działalność na inne podmioty i branżę więc nie pytaj kolego o rzeczy których widocznie nie rozumiesz a płaczesz jak dziecko bo coś nie rośnie a inne balony przecież rosna.

NO JA WIEM ŻE BYŁY BUDOWANE AUTOSTRADY I BYŁY PRZETARGI BY POLSKIE SPÓŁKI ZAROBIŁY, WSZYSCY SZLI NA PRZETARG BY ZAROBIĆ, ALE CZEMU TEN FACET W TV KRZYCZAŁ ŻE FIRMA MU UPADŁA I CO ON ŻONIE I DZIECIOM DA NA OBIAD, BO MU ZA PRACĘ NIE WYPŁACONO. ALE TAK OGÓLNIE TO TY ZNAKOMICIE TO NAŚWIETLASZ, ŻE TO JA JESTEM POKRĘCONY, A NIE SPÓŁKA KTÓRA WYGRYWA PRZETARG I NIE ROŚNIE. ZABAWNA HISTORIA NA GPW, SUPER ZAROBKI I STOI JAK KROWA DO DOJENIA I RYCZY, GŁOSEM TWEJ OSOBY Dawid.
  • Re: Asseco wygrywa przetarg Autor: ~jaki [188.146.32.*]
    A niech se wygrywa i tak to nie ma znaczenia na tym syfie
[x]
ASSECOPOL 1,43% 213,20 2025-09-15 17:01:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.