Dnia 2021-03-15 o godz. 16:56 ~Dawid napisał(a):
> Mnie bawi poziom twojej głupoty. Firma po to startuje w przetargu aby mieć możliwość świadczenia usług pod ten przetarg co za tym idzie zarabiać kasę. Jeśli nie widzisz tu zależności to naprawdę jesteś dzban. Co z tego że wygrywa przetarg??? Nie no w sumie nic. W sumie może po to żeby zwiększyć swój zysk netto, żeby karuzela się kręciła, żeby poszerzać swoją działalność na inne podmioty i branżę więc nie pytaj kolego o rzeczy których widocznie nie rozumiesz a płaczesz jak dziecko bo coś nie rośnie a inne balony przecież rosna.
NO JA WIEM ŻE BYŁY BUDOWANE AUTOSTRADY I BYŁY PRZETARGI BY POLSKIE SPÓŁKI ZAROBIŁY, WSZYSCY SZLI NA PRZETARG BY ZAROBIĆ, ALE CZEMU TEN FACET W TV KRZYCZAŁ ŻE FIRMA MU UPADŁA I CO ON ŻONIE I DZIECIOM DA NA OBIAD, BO MU ZA PRACĘ NIE WYPŁACONO. ALE TAK OGÓLNIE TO TY ZNAKOMICIE TO NAŚWIETLASZ, ŻE TO JA JESTEM POKRĘCONY, A NIE SPÓŁKA KTÓRA WYGRYWA PRZETARG I NIE ROŚNIE. ZABAWNA HISTORIA NA GPW, SUPER ZAROBKI I STOI JAK KROWA DO DOJENIA I RYCZY, GŁOSEM TWEJ OSOBY Dawid.