• Wszyscy napchani Autor: ~taktak [79.184.190.*]
    Kopytko, obronił portfel wykupując prezesa. Owca od dawna wesoło pobekuje, bo już okrąglutka i więcej nie wciśnie. Leo-Nidas udaje, że nie wie jak kupić. Bolo drży przed dwucyfrówką, bo już więcej nie zmieści, a przecież za całego barana chce na grill wrzucić.... Wniosek. Wszyscy zapakowani, więc jutro zaczynamy na czerwono :)
  • Re: Wszyscy napchani Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Kocham Cię TakTaku jako osobę która jest potwierdzeniem mojej teorii!!!! Dziś DRUGIE potwierdzenie!!! ( na innej spółce). Jestem bardzo blisko udowodnienia mojej kolejnej teorii giełdowej!!!! TO DZIAŁA!!!!!! <3333$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Zaznaczam że nie byłeś Ty jako Ty obiektem badań. Dowód dotyczy działania pewnego... zjawi ska/mechanizmu nie osob <3. Wybacz zbytnią wylewność ale... TO DZIAŁA!!!!!
    A Binarny mam tak tanio, że na razie to mi wisi czy spadnie czy nie....:)))
    <3. Tak sobie myślę że ta wylewność to trochę od covidowej izolacji. Co też zostało udowodnione, ale nie przeze mnie.
    TakTaku nie obrażaj się proszę.
    :) :) :) Myślę że są na Binary tacy co wiedzą jaka jest moja pierwsza teoria. To TEORIA WSIADU!!!! Teraz powstaje druga... A tak w ogóle to to wszystko tylko zabawa :))) Mało radości w życiu, oprócz twardej giełdowej teorii, trzeba sobie jakieś małe sukcesy powymyslac, nie? Poza tym.. nudy... wszędzie robota i nudy...:(
  • Re: Wszyscy napchani Autor: ~taktak [79.184.190.*]
    Sheep, taka prawda. Na popularnych spółkach można przeczytać dziesiątki wpisów dziennie. Każdy oblicza, ujawnia, dociera do prawdy... Tymczasem spółki przekazują cztery komunikaty roczni i kilka do kilkunastu ESPI rocznie. W oparciu o ten wątły materiał powstają setki rzeczowych i eksperckich komentarzy. Zatem są one wytworem podobnej fantazji jak nasze na Binary, oparte o fantazje prezesa. Oczywiście są pewne zasady i teorie i każdy posiada własną. Mam nadzieję, że Twoje przekładają się na godziwy zysk. :)
    Jak na razie, na zaskakująco dobry zysk, z tym że to był rok taki w którym chyba wszyscy zarobili :)))
    Bo ja to taki leszczyk z malutkim stażem jestem :)) A w zasadzie to się tym mocjiej zajęłam jak w marcu 2020 trzeba było w domu siedzieć... Teraz to mi już od tego siedzenia dzień w dzień 18 h przed komputerem to faktycznie odbija. :((( no i takie efekty...
  • Re: Wszyscy napchani Autor: ~kopytko [62.87.247.*]
    hossa za progiem nowym przypomnę jakie były lata 2004 początek ostatniej przykład TIM kupowałem po 42 gr zarobiłem
    200% hoho za trzy lata po 40 zł latał i brali jak był za grosze to mówili śmieć .Optimus obecnie CDPROIEKT 1 zł śmiech teraz
    zabijają się po 200 i setki śmieci z kilku grosz w 2005 na bananie nie było nic warte mniej jak 1 zł w 2006 mniej jak 1.50
    w 2007 już nie mniej jak 2.50 Rachunków maklerskich było 2 ml obecnie 1.3 ml na tamte czasy 100k to był już poważny
    inwestor w 2004 .Mieszkania 150 k w Warszawie pomyślcie obecnie nowi jak będą wchodzić do gry jak TV i radio zaczną
    wołać idzie chossa ,to niech wróci te 700 tys inwestorów lecz teraz przyniosą 1ml jak nie więcej to da ok 70 mld a to
    nie koniec na kontach ludziska mają 20 razy więcej .Ulica zawsze łapie się na końcu i przyniesie ze 200 mld na bank
    Panowie zapinać pasy Binary na 30 w rok jak tylko wejdzie inwestor najlepiej z Chin baj baj
    Na to liczymy.
    A ja to dziewczynka (owca) jestem, nie baran
    Dzień dobry :)))
  • Re: Wszyscy napchani Autor: leo_nidas [93.176.206.*]
    Ja nie wiem jak kupić? Kto tak powiedział ? Wiem i kupuje tylko nie rozumiem skąd niektórzy wiedzą ile i jakie akcje są do kupienia. Nie wiem gdzie to można zobaczyć. W moim programie nic takiego nie widzę. Tylko kup, ilość i cena. Ale to nic. Znowu jestem w szoku bo ci wszyscy co tu na Binary nadawali teraz okazuje się, że nieźle zarobieni. Próbuję to zrozumieć ale to się moja wymyka....
[x]
BINARY 0,00% 3,80 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.