Do czego oni doprowadzili, spolka ociera sie o bankructwo, nie ma kasy na dzialalnosc...pan Czarnecki musi non stop kredytowac bo nie potrafia wypracowac zysku...za co pani prezes Tomicka pobiera pieniądze?
Pytam sie!
Ciekawy artykul o noble bank zwiazany z odejsciem pana Pruskiego, jak taki fachowiec odchodzi to tam musi byc zle, a to glowny akcjonariusz opena..Wszystko moze poleciec jak domek z kart.
Tak mariusz wiemy ,ze jest zle na wszystkich spolkach czarneckiego tworzysz te watki i z nawet neutralnej i formacji tworzysz kryzys?
Jakby pruskiego zatrudnili to tez bys wynalazl ze to blad i kryzys ...
Podaj co poztywnego zarzad zrobil w ostatnich 3 latach w openie? Zeby widziec swaitelko w tunelu chociaz?
Rozumiem ze nie ma strat, odpisow i ciaglego respiratora od leszka???
Juz sam sobie nawet zadajesz pytania...ilosc negatywnych wpisow u Mariusz sie liczy widze... A leszek to Twoj kolega rozumiem ze na ty tak juz piszesz...
Ja Tobie zadalem pytanie ..nie sobie? Przeczytaj je uwaznie i odpowiedz...co dobrego wydarzylo sie w ostatnich 2 latachbza rzadow Tomickiej w openie?
Daj argumenty..wtedy przyznam Ci racje..
Z obsluga forum tez na bakier widze Panie Mariuszu... od pisania na forum jeszcze nikt zadnego prezesa nie zwolnil, wiec Twoja misja jest skazana na fiasko...
Widzisz..prosilem o argumenty a Ty dalej swoje? Nie potrafisz podac argumentow , ktore wskazywaly by ze w spolce od 2 lat dobrze sie dzieje? Czy ja potrzebuje kredytu na poprawe plynnosci czy open, czy ja dostalem 1.5 banki kary za miseling ...zauwaz jedno..przemilczano informacje o nalozeniu 20 baniek na openlife...grunt zaczyna sie walic co niektorym..ale to takie szczegóły...
Napisz mi choc 3 argumenty:
Moze wskrzesza z zaświatów hb! Moze opena wyczyscza z kredytow? Moze prezes Tomicka znowu powie ze nie ma powodu do takiego spadku akcji! Makaron ma uszy to mozna nawijac ale...w sredniowieczu od bajek byl specjalista ezop..a w openie...
Tutak nikt nie kwestionuje oroblemow spolki jakie argumenty wogole...co to za krucjata jest podplacanego gawedziarza Idz w swiat chlopino po co w tym mule siedzisz...szkoda Twojego zycia