Dnia 2021-02-23 o godz. 17:25 foratan napisał(a): > j.w.
Możemy gadać ale ja już jestem uleczony. Tak jak wiele spraw ,które wzbudzają emocje i Bankier może uzależniać i już się bałem. Nie to ze nie mam akcji mam około 10 spółek ale jestem wolny od przymusu pisania. Zrozumiałem że "latryna "jest na wszystkich spółkach. Choć przypadków takich jak Ty ,którzy mają akcje spółki i po niej jadą jest niewiele. Co do Eko ze spółki "sercowej" stała się zwykła spółką ,którą mogę wywalić w każdej cenie. Firma ma pewne ograniczenia ,które jej chyba nie pozwolą powrócić na 40 zł.Raczej drugi raz już nie będzie perłą GPW. Choć przyznam pomysł z samoaudytowniem się jest świetny. Tigrze wypadł co najmniej jeden ząb:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2021-02-23 o godz. 19:33 swój napisał(a): > Dnia 2021-02-23 o godz. 17:25 foratan napisał(a): > > j.w. > > Możemy gadać ale ja już jestem uleczony. > Tak jak wiele spraw ,które wzbudzają emocje i Bankier może uzależniać i już się bałem. > Nie to ze nie mam akcji mam około 10 spółek ale jestem wolny od przymusu pisania. > Zrozumiałem że "latryna "jest na wszystkich spółkach. > Choć przypadków takich jak Ty ,którzy mają akcje spółki i po niej jadą jest niewiele. > Co do Eko ze spółki "sercowej" stała się zwykła spółką ,którą mogę wywalić w każdej cenie. > Firma ma pewne ograniczenia ,które jej chyba nie pozwolą powrócić na 40 zł.Raczej drugi raz już nie będzie perłą GPW. > Choć przyznam pomysł z samoaudytowniem się jest świetny. > Tigrze wypadł co najmniej jeden ząb:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) >
Samoaudytowanie w przypadku Eko? Fikcja. W jednym z ostatnich sprawozdań Dziedzic pisał, że wszyscy członkowie RN są powiązani z rodzinką, widać coś się zmieniło i już się nie rozpoznają na ulicy... hihi. Członek niezależny w przypadku Eko, to członek od którego nic nie zależy - miał okazję się wykazać. To RN jest zobowiązania reprezentować osobę prawną w przypadku gdy zarząd działa na szkodę. To p.Kwiatek powinien złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa działania na szkodę Eko Exportu przez Dziedzica - wypłacanie szwagierkom milionów za bezużyteczne i kompromitujace strategie, wyrzucenie w błoto ponad 50 mln zł (DMC), doprowadzenie przez to do zapaści finansowej i wiele innych nadużyć. A kto dopuścił do zawieszenia notowań? Ci ludzie nawet nie wiedzieli, że nie mają umowy z audytorem podpisanej.
> > Choć przyznam pomysł z samoaudytowniem się jest świetny. > > Tigrze wypadł co najmniej jeden ząb:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Samoaudytowanie w przypadku Eko? Fikcja. W jednym z ostatnich sprawozdań Dziedzic pisał, że wszyscy członkowie RN są powiązani z rodzinką, widać coś się zmieniło i już się nie rozpoznają na ulicy... hihi. Członek niezależny w przypadku Eko, to członek od którego nic nie zależy - miał okazję się wykazać. To RN jest zobowiązania reprezentować osobę prawną w przypadku gdy zarząd działa na szkodę. To p.Kwiatek powinien złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa działania na szkodę Eko Exportu przez Dziedzica - wypłacanie szwagierkom milionów za bezużyteczne i kompromitujace strategie, wyrzucenie w błoto ponad 50 mln zł (DMC), doprowadzenie przez to do zapaści finansowej i wiele innych nadużyć. A kto dopuścił do zawieszenia notowań? Ci ludzie nawet nie wiedzieli, że nie mają umowy z audytorem podpisanej. > Nie wiem nie widziałem nie słyszałem po efektach ich poznacie Dobranoc
> Co do Eko ze spółki "sercowej" stała się zwykła spółką ,którą mogę wywalić w każdej cenie.
Wywalając ją po 3,70, zrealizujesz stratę 8,30 zł na każdej akcji. Ale kto bogatemu zabroni, najwyżej będzie mniej na berbeluchę. Smolisty z parującym pozdrawiaja cie serdecznie i smrodliwie.
Dnia 2021-02-23 o godz. 20:14 ~stolec_na_zakręcie napisał(a): > Dnia 2021-02-23 o godz. 19:33 swój napisał(a): > > > Co do Eko ze spółki "sercowej" stała się zwykła spółką ,którą mogę wywalić w każdej cenie. > > Wywalając ją po 3,70, zrealizujesz stratę 8,30 zł na każdej akcji. Ale kto bogatemu zabroni, najwyżej będzie mniej na berbeluchę. > Smolisty z parującym pozdrawiaja cie serdecznie i smrodliwie. >
napisz jeszcze czy cienki czy gruby i czy rzadki :))
Dnia 2021-02-23 o godz. 22:15 swój napisał(a): > czy gruby i czy rzadki
Oni nie potrafią stawiać takich kac kup jak ty. To były czasy... pamiętasz Grzesiek, jak mało Jankowi Gładkiemu z Fluidu na spodnie nie puściłeś womita na Walnym? Nie doszli nawet do trzeciego punktu porządku dziennego a Ty już spruty byłeś jak kopaczka.