Dnia 2021-02-23 o godz. 19:33 swój napisał(a):
> Dnia 2021-02-23 o godz. 17:25 foratan napisał(a):
> > j.w.
>
> Możemy gadać ale ja już jestem uleczony.
> Tak jak wiele spraw ,które wzbudzają emocje i Bankier może uzależniać i już się bałem.
> Nie to ze nie mam akcji mam około 10 spółek ale jestem wolny od przymusu pisania.
> Zrozumiałem że "latryna "jest na wszystkich spółkach.
> Choć przypadków takich jak Ty ,którzy mają akcje spółki i po niej jadą jest niewiele.
> Co do Eko ze spółki "sercowej" stała się zwykła spółką ,którą mogę wywalić w każdej cenie.
> Firma ma pewne ograniczenia ,które jej chyba nie pozwolą powrócić na 40 zł.Raczej drugi raz już nie będzie perłą GPW.
> Choć przyznam pomysł z samoaudytowniem się jest świetny.
> Tigrze wypadł co najmniej jeden ząb:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
>
Samoaudytowanie w przypadku Eko? Fikcja. W jednym z ostatnich sprawozdań Dziedzic pisał, że wszyscy członkowie RN są powiązani z rodzinką, widać coś się zmieniło i już się nie rozpoznają na ulicy... hihi. Członek niezależny w przypadku Eko, to członek od którego nic nie zależy - miał okazję się wykazać. To RN jest zobowiązania reprezentować osobę prawną w przypadku gdy zarząd działa na szkodę. To p.Kwiatek powinien złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa działania na szkodę Eko Exportu przez Dziedzica - wypłacanie szwagierkom milionów za bezużyteczne i kompromitujace strategie, wyrzucenie w błoto ponad 50 mln zł (DMC), doprowadzenie przez to do zapaści finansowej i wiele innych nadużyć. A kto dopuścił do zawieszenia notowań? Ci ludzie nawet nie wiedzieli, że nie mają umowy z audytorem podpisanej.
Grupa samowspierających się ignorantów.