Getin jest za słaby, żeby przejąć państwo to po pierwsze, a po drugie daj już sobie spokój z tymi swoimi wpisami dotyczącymi Opena. Widać, że nie masz nic konkretnego do powiedzenia. Swoją chorą fascynację Tomicką zachowaj dla siebie. Zaczynasz być już nudny i powtarzasz się jak stara, zdarta płyta.
Bez przesady..mam zal do pani prezes bo nic nie zrobila...z tego co zapowiadala, czyli slowa nie wcielila w czyny..ot co..i ciagle straty i odpisy...a i hb tez miala restrukturyzwoac a polozyla na banruta...wiec..wedlug mnie lechu powinien ja dawno wymienic...tak po prostu...
Współczynnik kapitałowy TCR, który zgodnie z przepisami powinien utrzymywać się powyżej 8 proc., spadł właśnie do 7,5 proc. Współczynnik ten określa relację pomiędzy kapitałami banku, a jego aktywami.
Niedlugo finito z noblem..zostaje holding i open...jak to widzisz dalej? Mam holdinga 148 tys akcji. A o sredniej wole nie pisac..jakos tak..a myslalem ze ideea najpewniejsza bedzie...
Czy to ma znaczenie jak ja to widzę? Skoro kupiłeś 150tys akcji to pewnie przeprowadziłeś jakąś annalize. Nie wiem jakie są powody i nie rozumiem osoby inwestujące w akcje śmieciowe.