• ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~nieufny [79.186.219.*]
    widze ze niektorzy popierają tu niejakiego galileo -otóz przesledzcie sobie jego wpisy i wyciągnijcie wnioski -są z pozoru merytoryczne-dlaczego z pozoru -ano dlatego ze prezentowane są przez niego analizy konstruowane w taki sposob,ze czytajjący je niezdecydowany inwestor odbiera je jednoznacznie jako negatywne no i dla nierownowagi galileo nie przeprowadza pozytywnych analliz-wtorują mu w tym jakies tam vadery dsy i .klku innych .
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-02-14 o godz. 19:07 ~nieufny napisał(a):
    > widze ze niektorzy popierają tu niejakiego galileo -otóz przesledzcie sobie jego wpisy i wyciągnijcie wnioski -są z pozoru merytoryczne-dlaczego z pozoru -ano dlatego ze prezentowane są przez niego analizy konstruowane w taki sposob,ze czytajjący je niezdecydowany inwestor odbiera je jednoznacznie jako negatywne no i dla nierownowagi galileo nie przeprowadza pozytywnych analliz-wtorują mu w tym jakies tam vadery dsy i .klku innych .

Żeby była jasność-ja nie popieram Gallileo,bo nawet nie wiem,w czym miałbym Go poprzeć,ma swoje wnioski wynikające pewnie z tego,że miał do czynienia z Buchajem poprzez bycie w stowarzyszeniu i wiszenie na haku. A że VADERY i inne trolle podpinały się pod posty,które nie były pochlebne wobec prezesa,to inna sprawa. Nigdy nie pisał w stylu trolli,że kurs zaraz runie,wróci do bazy itp. Nie wierzę też,że nie chciałby,aby kurs zarówno Sanwila,jak i Wikany rósł. Z resztą może sam zainteresowany się wypowie. Ja podchodzę do Gallileo neutralnie i już pisałem wcześniej-to nie ta półka,co nasze dyżurne trolle :-). Z resztą Gallileo pojawia się tu od wielkiego dzwona,nawet na profilu Wikany mało pisze,choć ma akcje tej firmy.
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~nieufny [79.186.219.*]
    sądze ze ze to galileo jest autorem takiego wizerunku na bankierze bo tamtych innych nikt powazny nie słuchał bo w ich postach nie było nic natomiast ten pan robi to w wyrafinowany sposob-jego przekaz niejako podprogowo robi to co robi.Zapewniam ze robi skuteczną antyreklame-SWOJĄ DROGĄ GRATULUJE MU -mysle ze minąl sie chłop z powołaniem - dobry byłby w PR
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~Gallileo [83.9.122.*]
    Ocho... chyba kogos tu ponioslo byc moze w wyniku jakies walentynkowego milosnego uniesienia. Najbardziej rozbawilo mnie stwierdzenie, ze moze i pisze merytorycznie ale najwiekszym zarzutem w stosunku do mnie jest to ze moje analizy mialy charakter negatywny, wiec sa merytoryczne juz tylko z pozoru. Czyli jakbym pisal pozytywnie czyli w jedyny sluszny sposob to byloby wszystko ok, co nie? Po pierwsze w oparciu o swoje doswiadczenia mam prawo miec swoja opinie na temat spolki Sanwil, ich wlascicieli i zarzadu, na ktora pracowali przez lata jak i jej wlasciciel, a forum jest od tego aby wymieniac poglady to po pierwsze, a po drugie czas pokazal ze mialem wlasnie racje, bo mimo wielu ktorzy po drodze mnie obrazali, a inni wieszczyli 2 PLN kurs sie ustabilizowal dokladnie tam gdzie mowilem czyli wartosc ksiegowa +/- 10%. Nie twierdze, że byłem nieomylny, w niektorych kwestiach byc moze się pomylilem, w innych pokaze dopiero czas, mimo to zamiast obwiniac kogos za wizerunek firmy proponuje zaczac u zrodla czyli w samej spolce i w zarzadzie, bo to ona miala swoje 5 minut latem , ale teraz na tle rynku ktory w znaczym stopniu odbija wypada niestety slabo zeby nie powiedziec fatalnie, czym zniecheca do siebie potencjalnych inwestorow i tych obecnych. Jeszcze latem Sanwil byl w rankingu Bankiera na 19 miejscu, potem forumowicz o psuedonimie Ja cieszyl sie ze jest na 40 miejscu, pare tygodni temu byl na 118 miejscu, a dzis jest na miejscu 198... Poniewaz jakis czas temu w zasadzie przestalem sie udzielac na forum Sanwilu i komentowac Waszej spolki, tak i teraz nie zamierzam tego zmieniac pozwolisz wiec ze zakonczę tą dyskusję na starcie.
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~ds [193.56.254.*]
    boli ich bo kiszą i będą kisić tu swoją kasę, która jak dobrze sami wiedzą pracowałaby gdzie indziej dużo lepiej ale nie chcą przyznać się do błędu i będą tu siedzieć nawet 10-15 lat :) jak to się mówi ktoś musi utopić żeby inny zarobił :)

PRL!
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~nieufny [79.186.219.*]
    NO prosze jaka riposta-jaka celna jaka trafna-jak domniemam wasze inwestycje-no coz zobaczymy czy ktos dostrzeze tu jakies pozytywy-choc praktyka dowodzi ze FACHOWCY OD RYNKOW KAPITAŁOWYCH RZADKO MAJĄ RACJE dlatego postawiłem na sanwil-TAK WŁASNIE DLATEGO i jestm pewien ze to super inwestycja
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: cmpunk [37.47.41.*]
    Dnia 2021-02-14 o godz. 22:37 ~ds napisał(a):
    > boli ich bo kiszą i będą kisić tu swoją kasę, która jak dobrze sami wiedzą pracowałaby gdzie indziej dużo lepiej ale nie chcą przyznać się do błędu i będą tu siedzieć nawet 10-15 lat :) jak to się mówi ktoś musi utopić żeby inny zarobił :)
    >
    > PRL!

A ty czego tu szukasz? Wczorajszego dnia? Ustaw się na 2 zeta,albo jeszcze niżej i grzecznie czekaj,może zleci,np. za 15 lat :-).
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~nieufny [79.186.164.*]
    kupili cannabisa za 4z -a teraz reka w nocniku-podbitka pod nowy papier-a cannabis bedzie dopuszczony do handlu marichuaną-TO JEST HIT -tak dopuszczą cannabisa jak dopuscili biomed aha jescze jedno -ILE LUDZI ZATUDNIA CCANNABIS?
    Dnia 2021-02-15 o godz. 11:16 ~nieufny napisał(a):
    > kupili cannabisa za 4z -a teraz reka w nocniku-podbitka pod nowy papier-a cannabis bedzie dopuszczony do handlu marichuaną-TO JEST HIT -tak dopuszczą cannabisa jak dopuscili biomed aha jescze jedno -ILE LUDZI ZATUDNIA CCANNABIS?

Ludzie są nieświadomi :-D. Żeby dopuścić do handlu marychą,trzeba ją zalegalizować. A konkretnie THC czyli tetrahydrokannabinol. I to powinno być dawno zrobione,bo ludzie chcieliby się leczyć (nie chodzi o jaranie),a nie narażać na konsekwencje karne. Bo te wszystkie olejki i inne wynalazki z CBD to dobre na sen są, ale z leczeniem padaczki,stwardnienia rozsianego czy raka nie mają wiele wspólnego :-). No ale rozgłos jest :-D.
  • Re: ZEBY BYŁA JASNOSC..... Autor: ~nieufny [79.186.164.*]
    dobra uwaga -załoze sie ze 50% inwestorow mysli ze cannabis bedzie dilował(buhaaaaaaaaa)
    Dnia 2021-02-15 o godz. 11:54 ~nieufny napisał(a):
    > dobra uwaga -załoze sie ze 50% inwestorow mysli ze cannabis bedzie dilował(buhaaaaaaaaa)

To podobna sytuacja jak z piwem BUH :-).
    Żeby nie było,uważam,że maryśka powinna być legalna tak,jak alkohol i szlugi,a w szczególności olej RSO,który leczy i nie daje efektu zjarania,choć ma ponad 90% THC.
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-27 10:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.