widze ze niektorzy popierają tu niejakiego galileo -otóz przesledzcie sobie jego wpisy i wyciągnijcie wnioski -są z pozoru merytoryczne-dlaczego z pozoru -ano dlatego ze prezentowane są przez niego analizy konstruowane w taki sposob,ze czytajjący je niezdecydowany inwestor odbiera je jednoznacznie jako negatywne no i dla nierownowagi galileo nie przeprowadza pozytywnych analliz-wtorują mu w tym jakies tam vadery dsy i .klku innych .
Dnia 2021-02-14 o godz. 19:07 ~nieufny napisał(a): > widze ze niektorzy popierają tu niejakiego galileo -otóz przesledzcie sobie jego wpisy i wyciągnijcie wnioski -są z pozoru merytoryczne-dlaczego z pozoru -ano dlatego ze prezentowane są przez niego analizy konstruowane w taki sposob,ze czytajjący je niezdecydowany inwestor odbiera je jednoznacznie jako negatywne no i dla nierownowagi galileo nie przeprowadza pozytywnych analliz-wtorują mu w tym jakies tam vadery dsy i .klku innych .
Żeby była jasność-ja nie popieram Gallileo,bo nawet nie wiem,w czym miałbym Go poprzeć,ma swoje wnioski wynikające pewnie z tego,że miał do czynienia z Buchajem poprzez bycie w stowarzyszeniu i wiszenie na haku. A że VADERY i inne trolle podpinały się pod posty,które nie były pochlebne wobec prezesa,to inna sprawa. Nigdy nie pisał w stylu trolli,że kurs zaraz runie,wróci do bazy itp. Nie wierzę też,że nie chciałby,aby kurs zarówno Sanwila,jak i Wikany rósł. Z resztą może sam zainteresowany się wypowie. Ja podchodzę do Gallileo neutralnie i już pisałem wcześniej-to nie ta półka,co nasze dyżurne trolle :-). Z resztą Gallileo pojawia się tu od wielkiego dzwona,nawet na profilu Wikany mało pisze,choć ma akcje tej firmy.
sądze ze ze to galileo jest autorem takiego wizerunku na bankierze bo tamtych innych nikt powazny nie słuchał bo w ich postach nie było nic natomiast ten pan robi to w wyrafinowany sposob-jego przekaz niejako podprogowo robi to co robi.Zapewniam ze robi skuteczną antyreklame-SWOJĄ DROGĄ GRATULUJE MU -mysle ze minąl sie chłop z powołaniem - dobry byłby w PR
Ocho... chyba kogos tu ponioslo byc moze w wyniku jakies walentynkowego milosnego uniesienia. Najbardziej rozbawilo mnie stwierdzenie, ze moze i pisze merytorycznie ale najwiekszym zarzutem w stosunku do mnie jest to ze moje analizy mialy charakter negatywny, wiec sa merytoryczne juz tylko z pozoru. Czyli jakbym pisal pozytywnie czyli w jedyny sluszny sposob to byloby wszystko ok, co nie? Po pierwsze w oparciu o swoje doswiadczenia mam prawo miec swoja opinie na temat spolki Sanwil, ich wlascicieli i zarzadu, na ktora pracowali przez lata jak i jej wlasciciel, a forum jest od tego aby wymieniac poglady to po pierwsze, a po drugie czas pokazal ze mialem wlasnie racje, bo mimo wielu ktorzy po drodze mnie obrazali, a inni wieszczyli 2 PLN kurs sie ustabilizowal dokladnie tam gdzie mowilem czyli wartosc ksiegowa +/- 10%. Nie twierdze, że byłem nieomylny, w niektorych kwestiach byc moze się pomylilem, w innych pokaze dopiero czas, mimo to zamiast obwiniac kogos za wizerunek firmy proponuje zaczac u zrodla czyli w samej spolce i w zarzadzie, bo to ona miala swoje 5 minut latem , ale teraz na tle rynku ktory w znaczym stopniu odbija wypada niestety slabo zeby nie powiedziec fatalnie, czym zniecheca do siebie potencjalnych inwestorow i tych obecnych. Jeszcze latem Sanwil byl w rankingu Bankiera na 19 miejscu, potem forumowicz o psuedonimie Ja cieszyl sie ze jest na 40 miejscu, pare tygodni temu byl na 118 miejscu, a dzis jest na miejscu 198... Poniewaz jakis czas temu w zasadzie przestalem sie udzielac na forum Sanwilu i komentowac Waszej spolki, tak i teraz nie zamierzam tego zmieniac pozwolisz wiec ze zakonczę tą dyskusję na starcie.
boli ich bo kiszą i będą kisić tu swoją kasę, która jak dobrze sami wiedzą pracowałaby gdzie indziej dużo lepiej ale nie chcą przyznać się do błędu i będą tu siedzieć nawet 10-15 lat :) jak to się mówi ktoś musi utopić żeby inny zarobił :)
NO prosze jaka riposta-jaka celna jaka trafna-jak domniemam wasze inwestycje-no coz zobaczymy czy ktos dostrzeze tu jakies pozytywy-choc praktyka dowodzi ze FACHOWCY OD RYNKOW KAPITAŁOWYCH RZADKO MAJĄ RACJE dlatego postawiłem na sanwil-TAK WŁASNIE DLATEGO i jestm pewien ze to super inwestycja
Dnia 2021-02-14 o godz. 22:37 ~ds napisał(a): > boli ich bo kiszą i będą kisić tu swoją kasę, która jak dobrze sami wiedzą pracowałaby gdzie indziej dużo lepiej ale nie chcą przyznać się do błędu i będą tu siedzieć nawet 10-15 lat :) jak to się mówi ktoś musi utopić żeby inny zarobił :) > > PRL!
A ty czego tu szukasz? Wczorajszego dnia? Ustaw się na 2 zeta,albo jeszcze niżej i grzecznie czekaj,może zleci,np. za 15 lat :-).
kupili cannabisa za 4z -a teraz reka w nocniku-podbitka pod nowy papier-a cannabis bedzie dopuszczony do handlu marichuaną-TO JEST HIT -tak dopuszczą cannabisa jak dopuscili biomed aha jescze jedno -ILE LUDZI ZATUDNIA CCANNABIS?
Dnia 2021-02-15 o godz. 11:16 ~nieufny napisał(a): > kupili cannabisa za 4z -a teraz reka w nocniku-podbitka pod nowy papier-a cannabis bedzie dopuszczony do handlu marichuaną-TO JEST HIT -tak dopuszczą cannabisa jak dopuscili biomed aha jescze jedno -ILE LUDZI ZATUDNIA CCANNABIS?
Ludzie są nieświadomi :-D. Żeby dopuścić do handlu marychą,trzeba ją zalegalizować. A konkretnie THC czyli tetrahydrokannabinol. I to powinno być dawno zrobione,bo ludzie chcieliby się leczyć (nie chodzi o jaranie),a nie narażać na konsekwencje karne. Bo te wszystkie olejki i inne wynalazki z CBD to dobre na sen są, ale z leczeniem padaczki,stwardnienia rozsianego czy raka nie mają wiele wspólnego :-). No ale rozgłos jest :-D.
Dnia 2021-02-15 o godz. 11:54 ~nieufny napisał(a): > dobra uwaga -załoze sie ze 50% inwestorow mysli ze cannabis bedzie dilował(buhaaaaaaaaa)
To podobna sytuacja jak z piwem BUH :-). Żeby nie było,uważam,że maryśka powinna być legalna tak,jak alkohol i szlugi,a w szczególności olej RSO,który leczy i nie daje efektu zjarania,choć ma ponad 90% THC.