Ocho... chyba kogos tu ponioslo byc moze w wyniku jakies walentynkowego milosnego uniesienia. Najbardziej rozbawilo mnie stwierdzenie, ze moze i pisze merytorycznie ale najwiekszym zarzutem w stosunku do mnie jest to ze moje analizy mialy charakter negatywny, wiec sa merytoryczne juz tylko z pozoru. Czyli jakbym pisal pozytywnie czyli w jedyny sluszny sposob to byloby wszystko ok, co nie? Po pierwsze w oparciu o swoje doswiadczenia mam prawo miec swoja opinie na temat spolki Sanwil, ich wlascicieli i zarzadu, na ktora pracowali przez lata jak i jej wlasciciel, a forum jest od tego aby wymieniac poglady to po pierwsze, a po drugie czas pokazal ze mialem wlasnie racje, bo mimo wielu ktorzy po drodze mnie obrazali, a inni wieszczyli 2 PLN kurs sie ustabilizowal dokladnie tam gdzie mowilem czyli wartosc ksiegowa +/- 10%. Nie twierdze, że byłem nieomylny, w niektorych kwestiach byc moze się pomylilem, w innych pokaze dopiero czas, mimo to zamiast obwiniac kogos za wizerunek firmy proponuje zaczac u zrodla czyli w samej spolce i w zarzadzie, bo to ona miala swoje 5 minut latem , ale teraz na tle rynku ktory w znaczym stopniu odbija wypada niestety slabo zeby nie powiedziec fatalnie, czym zniecheca do siebie potencjalnych inwestorow i tych obecnych. Jeszcze latem Sanwil byl w rankingu Bankiera na 19 miejscu, potem forumowicz o psuedonimie Ja cieszyl sie ze jest na 40 miejscu, pare tygodni temu byl na 118 miejscu, a dzis jest na miejscu 198... Poniewaz jakis czas temu w zasadzie przestalem sie udzielac na forum Sanwilu i komentowac Waszej spolki, tak i teraz nie zamierzam tego zmieniac pozwolisz wiec ze zakonczę tą dyskusję na starcie.