Dnia 2021-02-14 o godz. 19:07 ~nieufny napisał(a):
> widze ze niektorzy popierają tu niejakiego galileo -otóz przesledzcie sobie jego wpisy i wyciągnijcie wnioski -są z pozoru merytoryczne-dlaczego z pozoru -ano dlatego ze prezentowane są przez niego analizy konstruowane w taki sposob,ze czytajjący je niezdecydowany inwestor odbiera je jednoznacznie jako negatywne no i dla nierownowagi galileo nie przeprowadza pozytywnych analliz-wtorują mu w tym jakies tam vadery dsy i .klku innych .
Żeby była jasność-ja nie popieram Gallileo,bo nawet nie wiem,w czym miałbym Go poprzeć,ma swoje wnioski wynikające pewnie z tego,że miał do czynienia z Buchajem poprzez bycie w stowarzyszeniu i wiszenie na haku. A że VADERY i inne trolle podpinały się pod posty,które nie były pochlebne wobec prezesa,to inna sprawa. Nigdy nie pisał w stylu trolli,że kurs zaraz runie,wróci do bazy itp. Nie wierzę też,że nie chciałby,aby kurs zarówno Sanwila,jak i Wikany rósł. Z resztą może sam zainteresowany się wypowie. Ja podchodzę do Gallileo neutralnie i już pisałem wcześniej-to nie ta półka,co nasze dyżurne trolle :-). Z resztą Gallileo pojawia się tu od wielkiego dzwona,nawet na profilu Wikany mało pisze,choć ma akcje tej firmy.