• Uwaga Autor: hormon [83.18.219.*]
    Pragnę zwrócić uwagę szanownym akcjonariuszom, ze na wykresie szykuje się wyjście dołem z formacji trójkąta, analogiczne do tej z wrześnie 2019. Dokładnie taka sama formacja. Wtedy wybiło w dół z poziomu 120 teraz z 64-66. Zasięg poniżej 47-50
  • Re: Uwaga Autor: hormon [83.18.219.*]
    Zasięg 47 - 50. Bez poniżej
  • Re: Uwaga Autor: ~polka [78.60.68.*]
    cześć hormon, czy ktoś ma tu akcje w takich cenach?
  • Re: Uwaga Autor: ~hormon [37.47.148.*]
    Cześć Polka. W takiej cenie to tylko ojcowie założyciele. Ale nie patrz na kurs vs zysk że sprzedaży akcji. Tutaj nie udało się przejście z laboratorium do skali przemysłowej. Czyli nie wypaliło założenie biznesowe. Gdyby nie TFI kurs już wcześniej by zanurkował.
  • Re: Uwaga Autor: ~polka [78.60.68.*]
    Hormon, dobrze wiesz, fundy nie inwestowały tu, żeby stracić, i o to się postarają, żeby nie były stratne. To znaczy, że tutaj musi coś wyjść, z tylu pól aplikacji coś się znajdzie, fundy o to się postarają :)
    Moja i nie tylko moja wiara w tę spółkę, szoruje po dnie, zupełnie tak jak kurs, ale za dużo dobrego słyszałam o nich, żeby całkiem zapomnieć.
    Może mnie intuicja myli, ale może jest tak cicho przed czymś fajnym?!?!
  • Re: Uwaga Autor: ~nieznany [95.160.159.*]
    Nigdy nie było założeniem przechodzenie z laboratorium do skali przemysłowej. Założenie to sprzedaż technologii przemysłowi i to się powoli udaje.
  • Re: Uwaga Autor: ~hormon [37.47.157.*]
    nieznany, jedynym powodem dla którego tu kiedyś zainwestowałem pieniądze było skalowanie biznesu. W momencie kiedy okazało się że nic z tego nie będzie zwinąłem się. I wg mnie, na teraz, nie ma tu po co wracać. Sprzedaż tuszu I drukarek do działów R&D to znak że przemysł nie był zainteresowany ich technologią.
  • Re: Uwaga Autor: ~O90 [89.73.137.*]
    Ihaaaa
  • Re: Uwaga Autor: ~kimchi [178.36.231.*]
    Wybicie się szykuje. To pewne. Ale ja liczę na górę. Dlaczego? Ogólna tendencja rynku do spekulacyjnego podbijania zdołowanych spółek. Ktoś też te akcje zbierał od dłuższego czasu.
  • Re: Uwaga Autor: hormon [83.18.219.*]
    Raczej nikt tych akcji nie zbiera. TFI robi obrót żeby szumu trochę zrobić. Pod co to ma rosnąc po rezygnacji najpierw z fotowoltaiki, później wycofaniu się firm z tematu ODR i niekończącym się POC dla 1 firmy w smartglass? Z przełomowej technologii mającej zrewolucjonizować określone gałęzie przemysłu, zrobiła się ciekawostka laboratoryjna.
[x]
XTPL 1,84% 71,80 2025-10-08 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.