Pragnę zwrócić uwagę szanownym akcjonariuszom, ze na wykresie szykuje się wyjście dołem z formacji trójkąta, analogiczne do tej z wrześnie 2019. Dokładnie taka sama formacja. Wtedy wybiło w dół z poziomu 120 teraz z 64-66. Zasięg poniżej 47-50
Cześć Polka. W takiej cenie to tylko ojcowie założyciele. Ale nie patrz na kurs vs zysk że sprzedaży akcji. Tutaj nie udało się przejście z laboratorium do skali przemysłowej. Czyli nie wypaliło założenie biznesowe. Gdyby nie TFI kurs już wcześniej by zanurkował.
Hormon, dobrze wiesz, fundy nie inwestowały tu, żeby stracić, i o to się postarają, żeby nie były stratne. To znaczy, że tutaj musi coś wyjść, z tylu pól aplikacji coś się znajdzie, fundy o to się postarają :) Moja i nie tylko moja wiara w tę spółkę, szoruje po dnie, zupełnie tak jak kurs, ale za dużo dobrego słyszałam o nich, żeby całkiem zapomnieć. Może mnie intuicja myli, ale może jest tak cicho przed czymś fajnym?!?!
nieznany, jedynym powodem dla którego tu kiedyś zainwestowałem pieniądze było skalowanie biznesu. W momencie kiedy okazało się że nic z tego nie będzie zwinąłem się. I wg mnie, na teraz, nie ma tu po co wracać. Sprzedaż tuszu I drukarek do działów R&D to znak że przemysł nie był zainteresowany ich technologią.
Wybicie się szykuje. To pewne. Ale ja liczę na górę. Dlaczego? Ogólna tendencja rynku do spekulacyjnego podbijania zdołowanych spółek. Ktoś też te akcje zbierał od dłuższego czasu.
Raczej nikt tych akcji nie zbiera. TFI robi obrót żeby szumu trochę zrobić. Pod co to ma rosnąc po rezygnacji najpierw z fotowoltaiki, później wycofaniu się firm z tematu ODR i niekończącym się POC dla 1 firmy w smartglass? Z przełomowej technologii mającej zrewolucjonizować określone gałęzie przemysłu, zrobiła się ciekawostka laboratoryjna.