przecież tu jest już wszystko jasne....Akira potwierdził że pracuje nad projektem BLACK dla Bloober teraz się wygadał jaki to projekt ! Będzie grubo !!!
Przecież dawno pisałem że kurs jest trzymany pod M&A i przesuwana jest data wyboru opcji strategicznych bo wtedy po ogłoszeniu inwestora już będzie wiadomo nad czym pracują!!! Proste
z tej dop PB wynik, ze to nie SH, ale cos innego co dla niego jest mega projektem, a dla nas inwestorow porownujac do SH juz nie. Zbudowalo sie tutaj oczekiwanie, ze to bedzie SH. wszystko gorsze/mniejsze/mniej znane bedzie traktowane jako ponizej oczekiwan i kurs, pomimo tego ze fundamenty zdrowe i pipeline, doopnie w dół.
ja osobiscie stawiam na spin-off SH, czyli mniejsza gierka, troche w innym stylu, ale jedna rodzina z SH i z muzyką Akiro. podobny koncept jak zrobili na filmach Star Wars.
Konami szykuje się do zapowiedzi remasterów/remaków gier z serii Metal Gear Solid i Castlevania a skoro tak, to na pewno też szykują powrót Silent Hilla by uderzyć w rynek całym wachlarzem swoich najlepszych marek. Szkoda tylko, że zapowiedź będzie pewnie dopiero na E3. https://www.ppe.pl/news/156554/metal-gear-rising-i-castlevania-powracaja-konami-zarejestrowalo-nowe-znaki-towarowe.html
Tak. Nie warto trzymać gotówki. Gdybym miał więcej to ładowałbym jeszcze w srebrne i złote monety jako zabezpieczenie na czasy totalnego rozpierdolu, które są coraz to bliżej i bliżej.
Dnia 2021-04-21 o godz. 22:12 januscorvinus napisał(a): > Tak. Nie warto trzymać gotówki. Gdybym miał więcej to ładowałbym jeszcze w srebrne i złote monety jako zabezpieczenie na czasy totalnego rozpierdolu, które są coraz to bliżej i bliżej.
lepiej w krypto. Poczekać na Bitcoina aż sie zwali 80%. Tam może byc 1mln$, kwestia jeszcze regulacji kiedy nastąpią.
Pomimo tego iż praktycznie wyczerpałeś merytoryczne aspekty swojej wypowiedzi postaram się przybliżyć mniej humanistycznej części naszej społeczności jej istotę gdyż uważam że nie wszyscy są w stanie wyłuskać esencję w niej zawartą.
Zaznaczam iż jest to tylko moja interpretacja a autor takowych jawnie nie zakazał.
Zaczął się czerwiec w powietrzu czuć zapach świeżo skoszonych traw.
trawa + wietrzyk + słońce = siano
Co zatem autor ma na myśli ?
1. Będziemy bogaci (siano jako potoczne określenie pieniędzy)
2. Wielbłądy nie będą głodne
Dziwne, groteskowe tezy. Czy aby na pewno ? A może wszechświat w swej mądrości słowami autora daje nam jasny znak iż to wielbłądy są istotą wyższą i to im właśnie wszechświat sprzyja. Obie ewentualności wszakże są właśnie dla nich pozytywne - bogaty Pan zadba o zwierza swego a posiadający siano również go nakarmi. Ciężki tekst, nie łatwa interpretacja.
Całkiem zabawne dzery.. nie powiem. Ale jeszcze zabawniejsze jest to jak mój jakże krótki, w zasadzie mało merytoryczny wpis potrafił przyciągnąć taką grupę forumowiczów z mr mrocznym na czele. Misje uważam za zakończoną sukcesem