• Road show Autor: ~Dedalus [217.173.180.*]
    link 

Czy ktoś jest w stanie pomoc mi zinterpretować tego tweeta wysłanego godzinę temu? Ze co oni planują?;)
  • Re: Road show Autor: ~Dedalus [217.173.180.*]
    Jeśli dobrze rozumiem, oni planują te swoją społeczne gamingowa wprowadzić na giełdę? A Road show to szukanie potencjalnych inwestorów? To byłaby jazda. Wtedy faktycznie moglibyśmy zacząć myśleć o tych szczytach z 2016.
    A jeszcze dodam, ze w rankingu Bankiera wzrośliśmy z 405 pozycji na 237. Zaczyna się dziać. ;)
    2 znane tytuly prasowe, projekt gierkowy, combosy - i to wszystko wyceniane na 30m? Czas to zmienic! :)
  • Re: Road show Autor: ~Car [31.0.87.*]
    Mam swój udział bo naganiam gdzie się da zwłaszcza na spółkach gdzie inwestory dostały ostatnio ostro w D....biomet,06 magna atlantis cd projekt
  • Re: Road show Autor: ~Ohoh [37.249.9.*]
    Tu też był kurs 30-70 (stare 3-7 PLN). I komu to przeszkadzało. Można było kupić i sprzedać nawet kilkadziesiąt koła .
    Patrz OPTIMUS/CDPROJEKT. Historia lubi się powtarzać. A my tak szybko zapominamy.
    Car, dokupiłeś tez troche w ważnym momencie, wiec tym tez się dołożyłeś do tego wzrostu. ;) ale pisanie na innych forach tez dobre. Szczególnie, ze nie naganiamy nachalnie.
    Nie zaglądałem na Twitter od 3 miesięcy, ale wczoraj zajrzalem i zobaczyłem co napisali o tym Road Show. Przy okazji wysłałem im twitta i ... dziś zaczęli mnie obserwować. A zatem mamy dodatkowy kontakt ze spółka. ;)
  • Re: Road show Autor: ~Ohoh [37.249.63.*]
    2016 to będzie tylko epizod. Po wynikach 2020 zobaczycie potencjał grup medialnych. Warto mieć te opiniotwórcze i elektroniczne. To może być druga noga mediów narodowych
    Oby tak było z tym potencjalem. I niech nie tylko 2016 będzie epizodem ale przede wszystkim ostatnie 2 lata. ;)
  • Re: Road show Autor: ~Janina [78.88.25.*]
    Jaki jest powód że ten wypierdek tak rośnie????
  • Re: Road show Autor: ~Car [31.0.87.*]
    Poczytaj forum . Główny to taki że były straty w ubiegłych latach a teraz może być 5 mln zysku za 2020 rok przy zaledwie 10 mln akcji.dwa przejście z prasy drukowanej do netu. Trzy spółka zależna od listopada sprzedaje gry komputerowe w Japonii. 4 skup akcji co też trochę pomaga
  • Re: Road show Autor: ~InwestorGpw [37.225.29.*]
    Zgadzam sie z tym, że historia lubi sie powtarzać - możesz to bedzie 2 CdPprojekt :-) i to nie są słowa rzucone na wiatr.
    CdPprojekt C/Z 110, a jeśli i PMPG wykaże 10 mln, to jaka powinna byc wycena naszej perełki?
    Nie na próżno Prezes z róznymi podmiotami przez 20 lat zbierał akcje - myśle że mają jakies 95%.
  • Re: Road show Autor: ~InwestorGpw [37.225.29.*]
    Pani Janino, a jaki jest powód Pani trolowania? czyżby sprzedaż akcji ponizej 2 zł, teraz wieksza ilość stoi po 4 zł o ile w poniedziałek nie znikną
  • Re: Road show Autor: ~Obserwator [88.199.172.*]
    po rodzaju wpisu podejrzewam, że Janina to Sławek
    ponieważ teraz o modne więc zmienił płeć i teraz jest Janina
  • Re: Road show Autor: ~Komuch [31.60.115.*]
    Sławek to leje teraz na pmpg. Na mennicy zarobił miliony to gra teraz na dużych społkach a nie będzie się wysilał jak sprzedać za 10 tys zł akcje wypierdka.
  • Re: Road show Autor: ~Car [93.159.183.*]
    Ciekawe jest to że ogólnie na forach internetowych wszyscy się chwalą ile to zarobili
    a statystyka mówi że 90 % przegrywa
  • Re: Road show Autor: ~komuch [31.60.115.*]
    Jeżeli poszukasz wpisy jeszcze tutaj Sławka, bo ja to pamiętam, namawiał mnie na kupno mennicy sk. Pisał wprost że ma wielki potencjał i super wskaźniki a kosztowała grosze. Potem jak zaczęła iść do góry to przy kursie ok 20 zł chwalił się na forum mennicy że ma chyba średnią ok 60 gr więc Carze, gdyby ją kupił za marne 10 tys zł to w szczycie ile by miał ? 3 mln zł ? A gdyby tam włożył 120 tys zł jak Ty w PGO to ile by miał gdyby zaczął sprzedawać po 100 zł ? Ja jak widzę gdzieś potencjał to nie pakuje tam groszy. Wiec, wątpię żeby się chwalił. Wielki ukłon dla Sławka.
    Oby tak było. Gratuluję jak miał dużo zysku i to wytrzymał i nie sprzedał. Największy błąd inwestorów usrednianie jak spada w nadziei że urośnie ( choć ja tak zrobiłem na pmpg).Z kolei jak akcje rosną to inwestorzy zadowalają się często zarobkiem 100 % zamiast trzymać i często zarobić 1000%.Dlatego tego gniota potrzymam do tych 12 zł chyba. Ps.Co do Pgo to się okaże w poniedziałek czy mnie nie wydymaja fundusze bo może sprzedały...i co wtedy..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Road show Autor: ~komuch [31.60.115.*]
    Na pewno to wytrzymał, bo tam był bardzo duży i szybki wystrzał w krótkim czasie do 200 zł. Wspomógł ten wystrzał Albert Rokicki naganiajac na tą spółkę. Pamiętam wpisy Sławka przy już 50 zł jak pisał że tu będzie jeszcze mocniejszy wystrzał do góry. Z tego co pisał , jak covid się zaczął i łańcuchy dostaw się załamały, a na rynku zabrakło fizycznego złota to ta mennica miała je na stanie, stąd sukces w sprzedaży na wysokich marżach. Teraz gra jak pisał Dedalus na mercatorze to na pewno nie 50 tys zł, wruciłby na pmpg. A czy miał większe pieniądze, miał bo kiedyś go sprowokalismy w okolicy 3.8 zł jak rysował te swoje wykresy i prognozy, napisał że po 13-tej kurs zachowa się tak jak on napisał, czyli wytrzasnął kasę i zrobił tak jak napisał a ja tą okazję wykorzystałem i się wyprzedzałem z połowy akcji jakie miałem tu ulokowane czyli ok 60 tys zł, taki zrobił obrót.
    Też żałuję bo kupiłem w marcu pmpg za 10 tyś A zastanawiałem się nad mercatorem jak był po 10 zł...życie
    Jestem w tych 90 proc .ale nie na tym wypierdku i gniocie bo inaczej tego nie można nazwać .Tu mam uśrednione jak piszecie i wywalę to badziewie przy najbliższej okazji
    Baba z wozu koniom lżej...
  • Re: Road show Autor: ~Ohoh [37.249.63.*]
    Zrób to w poniedziałek, czekam na okazję by dobrać. Idę na całość.
    Nie wiem czy ten twój wóz to pociągnie
  • Re: Road show Autor: ~Roman [198.27.103.*]
    Coś sie dzieje.
    Komunikacja nie słabnie.
    Aż zagrałem w te gierki od RDG. Cyberprotocol MEGA wciągający i bardzo dobrze zaprojektowany. Polecam spróbować. Jest i na konsole i na komputer. Oby tak dalej.
  • Re: Road show Autor: ~Ben_ben [78.8.234.*]
    Ten cyberprotocol kosztuje chyba 35 zł więc jaka średnio sprzedają te Gry w takiej cenie to przychody na poziomie 3,5 mln w 2020
    Ale walimy na 7 zł

Czekam na odpał na pólnoc

• Re: Road show Autor: ~ben_ben [78.8.234.*]
    cierpliwy to i kamień ugotuje
    to powinno byc motto
    Może pociągniemy jeszcze troszkę na północ ????
  • Re: Road show Autor: ~Wojtek [77.253.93.*]
    A czy podają jakieś terminy?
[x]
PMPG -4,11% 1,75 2025-12-01 14:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.