Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,12 zł , zmiana od tamtej pory: -41,51%

Re: Road show

Na pewno to wytrzymał, bo tam był bardzo duży i szybki wystrzał w krótkim czasie do 200 zł. Wspomógł ten wystrzał Albert Rokicki naganiajac na tą spółkę. Pamiętam wpisy Sławka przy już 50 zł jak pisał że tu będzie jeszcze mocniejszy wystrzał do góry. Z tego co pisał , jak covid się zaczął i łańcuchy dostaw się załamały, a na rynku zabrakło fizycznego złota to ta mennica miała je na stanie, stąd sukces w sprzedaży na wysokich marżach. Teraz gra jak pisał Dedalus na mercatorze to na pewno nie 50 tys zł, wruciłby na pmpg. A czy miał większe pieniądze, miał bo kiedyś go sprowokalismy w okolicy 3.8 zł jak rysował te swoje wykresy i prognozy, napisał że po 13-tej kurs zachowa się tak jak on napisał, czyli wytrzasnął kasę i zrobił tak jak napisał a ja tą okazję wykorzystałem i się wyprzedzałem z połowy akcji jakie miałem tu ulokowane czyli ok 60 tys zł, taki zrobił obrót.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PMPG 0,00% 1,83 2025-11-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.