adres wlasciwy dla MNI HYPERION MSS to plac Czerwca 1976 Roku 4 02-495 Warszawa 2 pietro pierwsza klatka schodowa po prawo po wejsciu do budynku ochrona bezczelnie klamie ze nie ma tu takich spolek w razie problemow wzywac policje to jest wasza wspolwlasnosc
Dnia 2021-01-28 o godz. 14:54 ~oko napisał(a): > adres wlasciwy dla MNI HYPERION MSS to > plac Czerwca 1976 Roku 4 > 02-495 Warszawa > 2 pietro pierwsza klatka schodowa po prawo po wejsciu do budynku > ochrona bezczelnie klamie ze nie ma tu takich spolek > w razie problemow wzywac policje to jest wasza wspolwlasnosc
Byłem, żadnego problemu nie było. Może to nieporozumienie w nazwie spółki. Jedni mówią mni a inni em,en, i Wcześniej się zapowiedziałem meilowo.
udalo mi sie w koncu zdobyc Odcinek Zbiorowy Akcji umowilem sie na konkretny termin przez powyzszy e-mail na miejscu trzeba troche powalczyc zeby sie przebic do drugiej klatki, bo osoby ktore tam pilnuja nie znaja nazwy firmy, ale da sie to zrobic
Pamiętam > Miałem sprzedałem.W kasynie jest własciciel który pilnuje porządku. Ruski przekret przy aprobacie wilków przebranych za owce. Takich kwiatków było duzo w pełni sumujących sie na obraz najgorzej zarządzanego kasyna GPW . Typowi kłusownicy i niech sie cieszą ze rynek padł przy ich stróżowaniu. Kogo tam obchodzą dochody tekturowego panstwa. Wolą lewiznę a przykrywka zusowa dla emerytury jest
Dnia 2021-05-02 o godz. 19:40 ~korn napisał(a): > udalo mi sie w koncu zdobyc Odcinek Zbiorowy Akcji > umowilem sie na konkretny termin przez powyzszy e-mail > na miejscu trzeba troche powalczyc zeby sie przebic do drugiej klatki, bo osoby ktore tam pilnuja nie znaja nazwy firmy, ale da sie to zrobic
Napisz, proszę, jak i gdzie uzyskałeś "odcinek zbiorowy akcji"