Jezz wiem kim jesteś!!!
Jak kupowałeś niepłynne w takiej ilości, to nie myślałeś jak z tego wyjdziesz? Nie kituj tu nam na forum. Że taki niedoświadczony jesteś. A może nawet Licencję masz.... Hi
To normalne, że papiery w początkowych fazach wzrostu skupowane przez silne ręce nie mają płynności. Patrz Mercator itd.
A porównaj ją przy 5-10, 10 - 20, a między 40 - 50... Przy setce jak już będzie więcej funduszy na pokładzie będą i obroty. Choć nigdy duże bo kto by się pozbywał spółki przy kapitalizacji 100 czy 200 mln zł z takim potencjałem.
Puść mówię Ci PKC w poniedziałek, nie czaj się. Ja ustawiam kosz. Ile masz 10k - dawaj je.
Możesz za to kupić na przykład BIOGO:
link Popatrz sprzedawane w ofercie pierwotnej przy wycenie nie nawet 2 ale 3 x BIOPLENET i idą akcje jak świeże bułeczki.
Już za 600 tys. sprzedali. Aktywa 9,5 mln, a co w nich jest? Znaki firmowe i zero majątku. Ale absolutnie spółka z potencjałem. Silne BIOGO to jeszcze silniejsze Bio Planet - przecież patrząc na spoty - Bio Planet to główny i strategiczny dostawca BioGo.
To pokazuje z jaką przyszłością branży mamy tu do czynienia.
Miłych przemyśleń i jakbyś chciał poważnie sprzedać skontaktuj się ze na PRV, dasz dyskonto weźmiemy co masz.