Drodzy Państwo, Z przyjemnością informuję, o kolejnym już pozytywnym zakończeniu się sprawy na rzecz naszego klienta w sprawie przeciwko Fabryka Konstrukcji Drewnianych. Udało nam się odzyskać 100% zainwestowanych środków. Osoby zainteresowane postępowaniem zapraszam do kontaktu: 519 - 105 - 869, udzielę więcej informacji.
To wszystko dla mnie jest ciekawe, czy ogłaszający się jako odzyskiwacz należności ma namyśli zakończenie postępowania sądowego wyrokiem czy wpływ pieniędzy na konto wierzyciela? Jakoś wielu z nas ma wyroki sądowe i pomimo że komornik mocno działa pieniędzy nie widać na kontach.
Szanowny Panie, W żadnym ze swoich wpisów nie napisałem o postępowaniu cywilnym, które zresztą odradzam. Według mnie jest po prostu bezskuteczne.
W odpowiedzi na Pana pytanie, tak udało nam się doprowadzić do spłaty 100% wartości wierzytelności na rachunek bankowy Zleceniodawcy. Dla nas pozytywne zakończenie sprawy to spłata przez dłużnika, nie uzyskanie wyroku.
Dnia 2021-01-12 o godz. 12:54 mmm88 napisał(a): > Drodzy Państwo, > Z przyjemnością informuję, o kolejnym już pozytywnym zakończeniu się sprawy na rzecz naszego klienta w sprawie przeciwko Fabryka Konstrukcji Drewnianych. Udało nam się odzyskać 100% zainwestowanych środków. > Osoby zainteresowane postępowaniem zapraszam do kontaktu: 519 - 105 - 869, udzielę więcej informacji.
100% zainwestowanych środków minus prowizja czy koszty windykacji w wymiarze minimum 60% (no może zejdziemy do 40%)zainwestowanego kapitału, a odsetki po negocjacjach umorzone zarówno nie spłacone jak i ustawowe należne od nie wykupionych obligacji i nie zapłaconych w terminie odsetek :) Taki mechanizm to ja rozumiem