• interbud Autor: ~maly [193.200.133.*]
    Podchodów cd,za 200000 pln można mieć 1% udziału w kapitale tego gniota,może warto się skuśić?
  • Re: interbud Autor: ~qqq [37.109.33.*]
    tu nie ma gdzie skoczyć tak ipopyt podbili i zostawili marzycieli
  • Re: interbud Autor: ~Jo [83.9.106.*]
    Tera leszcza trzepią bo taki był plan....prawda????
  • Re: interbud Autor: ~zohan [83.20.222.*]
    masz okazje wytrzepać leszczy , naprzod ...podbili zeby leszcze kupowały
  • Re: interbud Autor: ~Jo [83.9.106.*]
    Żeby ogłupić i taniej kupić.....proste speckuły zagrywki.....teraz leszcz szybki....odda po zecie i tyle w temacie.....
  • Re: interbud Autor: ~obserwatorGPW [46.134.27.*]
    ja co srzedalem powyzej 1,5 powoli odkupuje. Niech lezy :D gorzej w spółce nie będzie!
    dzisiaj po 90gr nikt nie chciał mi nasypać 10k akcji :(
    nie śledze sesji w lajfie ale gdydyś pow wideł sie ustawił to może by ktoś nasypał ale jak stoicie pon dolnych wideł to możemy sobie opowiadać jedna wielka ściema
    sprawdziłem przed chwila widełki dolne 0,855 a najwyzsza oferta kupna to 0,8 zeby przez nieuwage ktoś was nie poczestował tymim kochanymi akcjami
    zohan, zapytaj tych co brali moje po 1,75! o nich się martw! :)
    A tak na poważnie, zastanawiałem się nad genezą tego rajdu ostatnio tutaj.
    widzę że kiedyś tutaj w akcjonariacie był quercus i może dalej siedzą pod progiem i robili wycenę na koniec roku małym kosztem? :D
    jest jeszcze jedna możliwość. spółki które mają ochotę zejść z giełdy dostają ostatnio głównie od branży gamingowej lub oze propozycje zwolnienia miejsca na giełdzie by w ich miejsce na zasadzie odwrotnego przejęcia weszły na parkiet nowe podmioty!
    Może coś takiego tutaj się podzieje?!?!?!?
    jaka sciema? skończyło sie na 91gr bo ktoś się z niewielkim popytem podstawił i otworzyło się grosz wyżej. Ale jutro już zejdzie ooniżej 90gr także coś skubnę ale już za mniej niż 90gr :) dzisiaj miałem gest ale nikt nie skorzystał :D
    wydałem na to cudo 80 koła, no prawie , mogłem oddać za 160 koła ale przyzwyczajenie jest mocniejsze , mysle ze interb jest tylko po to zeby prezes i ska mogli brac wyp łate i nic poza tym
  • Re: interbud Autor: ~Maly [31.0.25.*]
    To zgłoś spr do KNF że manipulują kursem ,bo takie są podejrzenia.
  • Re: interbud Autor: ~Max [89.64.19.*]
    Zohan, w innym wątku pisałeś:

"albo zakładacie ze macie akcje do konca swiata i jeszcze dzień dłużej albo wywalac po pkc bo beda was posować nie dac sie tu nic dobrego was nie czeka

więc zamiast marudzić, zastosuj się do tego, co sam napisałeś.
    cały czas podkreslam ze dla mnie te akcje to jak klejnoty rodzinne , raczej nie do sprzedania , chciałem ustrzec inwestorow przed spółką która raczej perspektywiczna nie jest , jak widze komentarze ze czekaja zeby wyleszczyc po taniaści to zycze autorom powodzenia co do zastosowania sie do tego co pisze to dzisiaj ktos pow wideł chciał kupic ale jak chcesz mnie sprawdzic to daj coś po pkc i niech ci sie sprzeda ja gdybym wystawił to co mam po pkc to by z tydzien wisiało
[x]
INTERBUD 0,00% 2,26 2025-09-25 15:56:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.