Chciałem Naszej Umiłowanej Partii Rządzącej ( jednocześnie Jedynej Słusznej Partii ) przypomnieć 3 przykazania:
7) Nie kradnij 8) Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. 10) Nie pożądaj żony, ani sługi, ani bydła, ani żadnej rzeczy bliźniego swego.
Powiedz to lesiowi złodziejowi a później mu po chrześcijańsku wybacz.
Czy jeśli jeden złodziej ograbi drugiego złodzieją ( nawet zakładając, żę jest tak jak mówisz ) a przy tym niczego nie spodziewających się niewinnych ludzi- jest to po katolicku? Przecież Pisowcy to katolicy. Ja przynajmniej innych nie oszukuję - a propos masz rację, z Kościoła już dawno wystąpiłem ( ale nie mam nic przeciw katolikom czy innym ludziom czy też religiom ).
Czy pieniądze dla tw SB Ernesta są aż tyle warte by na starość iść zdechnąć w pierdlu?. Setki staruszków uśmiercił zamieniając ostatnie ich grosze na obligacje Getback ratując bilanse jego podłych podmiotów i kryminalnego funduszu z Jersey.
Pieniądze nie, je można ponownie zarobić. Ale uczciwości i sprawiedliwości nie da się ponownie zarobić. Krew na rękach pozostanie, jej już zmyć nie można. Pozdr.