• do ksiegowego Autor: adas123321 [81.190.69.*]
    ksiegowy, jestem pelen podziwu dla ciebie, to juz kupe czasu minelo, jednak gratuluje ci wiedzy, spostrzegawczosci, analizy, jestes mega kozak .

sam mam zle wspomnienia z gielda,widzialem jak rosl petrolinvest i jak zginal, tak samo serinus , od wzlotow do upadkow, tak samo amber gold, czy kania

leszka na pewno pochlonely wiele idei, wiele pomyslow , mogl sie skupic na 1 pomysle i go dobrze rozwijac

moim zdaniem najwiekszy blad, to rozdawanie na lewo i prawo kredytow 

pieniadze bardzo trudno sie zarabia ale bardzo latwo je sie traci 

• Re: do ksiegowego Autor: adas123321 [81.190.69.*]
    dla wszystkich bankowcow - brakuje poprostu analizy psychologicznej klienta, zeby dac dobry kredyt trzeba miec poukladanego klienta, a czesto nawet jak ktos jest bogaty jak trump to swieci pustka oleju w glowie. takich gosci jest duzo, kania . przeliczyl sie na farmach wiatrowych  

alma tak samo. pamietam prezesa jak jezdzil mega autem i mial mega biuro zamiast budowac skromnie, wszystko musialo byc mega.

odnosnie idea bank raczej nic sie nie da zrobic, nawet jak opozycja wygra, to nie odda idei banku, nie ma szans, jest to zbyt duzy koszt dla sp, bedzie sprawa w strasburgu, i sie ciagnac wiele lat jak sprawa mozejek orlenu na litwie to wiecej niz 8 lat jak dobrze 

dla nas wszystkich idea bank to wielka nauczka, ojciec mi powtarzal. nic nie kupuj co jest leszka. mial nosa

tylko nie rozumiem ludzi co kupowai idea a mogli kupic bezpieczne pzu pko czy pkn orlen - pewniaczki ktore nigdy nie upadna a dywidenda bedzie na pewno na pzu i orlen ja jak mam wydac 1 zl na gieldzie to jak wydac 1 mln - ta sama logika, ten sam instrument czy walor tylko sp tylko pewniaczki na polskim wig, nic wiecej zadnych cdr projekt, biomed, mercator - wszystko pieknie ale widmo bankructwa malych firm srednich firm zawsze istnieje. korekta, pompowanie balonow kazdy to zna, kazdy chce byc bogaty ale nie umie jesc malymi lyzeczkami, lepiej mmiec mniejszy procent ale pewniejszy w tym ryzyku gieldowym, ryzyko zawsze jest tylko niektore sa mniejsze

trzymajcie sie ludziska nigdy wiecej takich akcji
    to taki moje skromne credo, sam mam pkn pzu, juz raz dostalem dywidende na orlen moze 1 zl ale zawsze cieszy , pare procent wykrecone na akcjach pko, pkn orlen, zawsze kasa wpadla do portfela, cos zarobilem

pamietajcie nigdy nie kupujcie czegos co walczy z wladza lub wladza walczy z czyms lub kims

pamietam o was wszystkich w moich modltiwach, czesto sie za was modle,

nie zniechecajcie sie do gieldy, poprostu omijajcie na przyszlosc, prywatnych biznesmenow, ktorzy nie daja dywidendy, tylko dywidenda, to jest miernik czy firma szanuje inwestorow

popatrzcie na wykres jsw construction, przyklad firmy ktora nie dba o akcjonariuszy, nie wyplaca dywidendy,
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.