• Wywiad z szefem KNF prof. Jastrzębskim Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    Szukam go - gdzieś w tym roku czytałem z nim wywiad ( znajdę ten artykuł ) jak to szef KNF mówi, że IDEA BANK jest dobrze zarządzany ( bo był, oni przy Pruskim to są uczniowie może już nie podstawówki ale i tak uczniowie ).

Przyda mi się do uzupełniania argumentacji w skardze - teraz jest już czas, na spokojnie można działać.
    Stawiam, żę Ci z mniejszościowych co skargi nie wysłali -i nie zrobili pierwszego kroku w długim marszu zwycięstwa nad Instytucjami PIS zrobili jednak źle. Ale czas pokaże, mogę tu się mylić.

A propos - jak ktoś by znalazł ten artykuł, prośba o wklejenie.
  • Re: Wywiad z szefem KNF prof. Jastrzębskim Autor: ~Lolek [188.146.66.*]
    Cześć, niestety nie mam żadnego wsparcia ze strony prawnej, nie złożyłem pozwu, mam nadzieję że jeżeli główny akcjonariusz wygra to będzie to miało przełożenie na mniejszościowych, szczerze mówiąc przerosła mnie ta sprawa, mam pokaźny pakiet akcji, pozdrawiam.
  • Re: Wywiad z szefem KNF prof. Jastrzębskim Autor: ~RRRrrr [176.221.120.*]
    Raczej nic nie odzyskamy ale chodzi o to żeby te pisowskie śmiecie przegrały.
  • Masz Mike taki artykuł z Jstrzębskim........z mojej biblioteczki afery Autor: ~narcos [37.30.50.*]
    https://www.parkiet.com/Banki/310149974-UKNF-chce-kompleksowego-planu-naprawy-Idea-Banku.html
  • Re: Masz Mike taki artykuł z Jstrzębskim Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    Dzięki Narcos!

Mnie konkretnie o to chodziło ( kolega z naszego forum poszkodowanych znalazł artykuł ):

"Prof. Jacek Jastrzębski, przewodniczący KNF, podkreśla, że z perspektywy zarządczej, bank wykazuje się dużą sprawnością, jednak już z perspektywy właścicielskiej - nie prowadzi do zasypania luki kapitałowej".

Żródło:
    businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/plan-naprawy-idea-banku-zastrzezenia-knf/8rmnmq1?fbclid=IwAR3vyhRFNO_xoC39FceGdfQK5pLg7Db6TPGKtng7yjdSY-acg_VVV9wVBk4

• Re: Wywiad z szefem KNF prof. Jastrzębskim Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    Szkoda Lolek - bezpieczniej było złożyć skargę - jeśli będzie decyzja Sądu o wadliwości decyzji BFG - to i tak działaj, idź do kancelarii, być może będziesz miał i tak prawo ubiegać się o odszkodowanie.

Pozdrawiam
[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.