Banku już nie ma, akcji już nie ma, z biznesradar wczoraj widziałem wymazali IDEĘ.
Zastanawiam się, co ludzie pokroju księgowego czy ludzie z Farmy Trolli będą teraz robić - no tak, przejdą na forum reszty Leszka spółek ( zresztą tam cały czas też działali, będzie ich tam po prostu więcej ).
Ja czuję ulgę, że to wszystko się skończyło i jest jasne i proste w tej chwili. Trzeba jedynie udowodnić PISowi ich grzechy ( a on ma ich sporo ale to już kwestia między Bogiem i członkami organizacji PIS na sądzie ostatecznym - mnie interesują jedynie ich grzechy w stosunku do IDEI, które prawnie można udowodnić).
Bankierze - zamykaj to forum, już czas zamknąć ostatecznie drzwi.
O jakiej nienawiści piszesz? Facet miał rację. Przewidział dokładnie los tej wydmuchy. Dlatego ktoś przytoczył jego wpisy. Wy po prostu nie chcieliście Go słuchać, zaślepieni rządzą zysku.Szacunek z mojej strony dla Niego. Nie sztuka być mądrym po, ale przewidzieć ruchy przed.
Przewidział? Hehe. On skądś miał informacje ale nie jestem w stanie tego udowodnić. To wszystko co się działo na Idei - tak jak mówił LC - powinna powstać komisja śledcza - niezależna, obiektywna, złożona z profesjonalistów, którzy mają właściwe standardy etyczne, żeby sprawę wyjaśnić - o IDEI będziemy jeszcze słyszeć kilka lat, będzie to bardzo popularny temat, zapewniam Ciebie:)
Mike bez urazy Ty jesteś idiota. Przecież Księgowy pisał w 2019 w maju że na dniach będzie rezolucja. Nazywał na ogólnodostępnych informacjach. Mylił się jeżeli chodzi o TIMING ale miał rację co do ZASADY
Nie chodzi o resolution ale o kursy, w które zbyt często trafiał. Wiemy jak działają kursy na GPW. No co - idiota, hmm, może być. Czasami profesor okazuje się idiota a zwykły robotnik jest mądrzejszy od niego- to tylko gra słów. Pozdr.