Dnia 2021-01-02 o godz. 20:28 ~arwena2010 napisał(a): > żal mi ciebie polaczku. Reprezentujesz wszytkie najgorsze cechy tego parszywego katolickiego społeczeństwa. Cieszy cie czjaś strata, czyjeś niepowodzenie. Straciłam 40k. Trudno. Ty takich pieniedzy NIGDY nie zarobisz PISbolszewicki pomiocie.
Ja jestem katolikiem (może nie wzorowym, ale zawsze) i nie rozumiem dlaczego mnie poniżasz? Nie identyfikuję się z tym co napisał autor wątku. A tak w ogóle to może trzeba by sprawdzić czy przy omawianym przejęciu nie ma możliwości zamiany akcji Idea Banku na akcje PKO SA?>?>?>?>?
Dnia 2021-01-02 o godz. 20:28 ~arwena2010 napisał(a): > żal mi ciebie polaczku. Reprezentujesz wszytkie najgorsze cechy tego parszywego katolickiego społeczeństwa. (...)
Przyszedłem tu gościnnie, przeczytać jakie reakcje w tej wyjątkowej i bardzo przykrej sytuacji, przeważają wśród byłych akcjonariuszy ... ale trafił mi się twój post więc informuję ciebie, że strata pieniędzy, to nie jest najgorsza rzecz jaka się tobie przytrafiła. Czytaj ...
Art. 133. Znieważenie Narodu lub Rzeczpospolitej Polskiej Dz.U.2020.0.1444 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny Kto publicznie znieważa Naród lub Rzeczpospolitą Polską, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Art. 198. Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 2, ograniczenia wolności albo grzywny.
Tylko dlatego nie będziesz roztarty w proch i pył śmieciu, że jesteś w chwili potężnych emocji, ale jeżeli jeszcze raz otworzysz pysk, na temat Polski, Narodu polskiego, albo obrazisz uczucia religijne Społeczności Bankiera ... będziesz płakał rzewnymi łzami. I tyle ...
Po takim wpisie, co by autor nie napisał to mi cie wcale nie żal i może dobrze, że straciłaś może ci da to do myslenia. Jeśli nie to nie ma dla ciebie nadziei.
I dalej Polaczki nic się nie zmieniacie...Nienawiść, zazdrość, naśmiewanie się z czyjegoś nieszczęścia i prostactwo.Dalej przyjeżdżacie do dużych europejskich miast 10 letnim passatem lub golfetam gdzie mieszkam i chodzicie po deptakach z reklamówką w ręku i sandałach ze skarpetkami.Wstyd mi za was.
Wszedlem na forum z ciekawosci. Akcji nie Getina nie mam, ale na gieldzie gram. Akcjonariusze glowa do gory. Nie sluchac zawistnych polaczkow, ktorych najlepiej okresla slowo żółć. Nikt z akcjonariuszy nie jest winny takiemu obrotowi spraw. Jestescie ofiarami politycznej zagrywki i cholera mnie bierze jak mysle ze tez moglem miec te akcje. Trzymac sie i mimo wszystko szczesliwego i udanego nowego roku
q .....a który taki wyrywny jest.....weźcie na luz ja już obaliłem grzańca galicyjskiego ....ale piąty browar po nim to już za duuuużo....
Chyba nie będę wciskał ciemnoty jeżeli powiem ,że ta afera tak afera BFG położy się krwawym cieniem na WIG Banki i szerokim....i każdy kto ma akcyjki dostanie rykoszetem.
To coś w stylu Lehman Brothers na bananowej.... o i PLN zanurkuje ,oczywiście fircyk Glapa z Porozumienia Centrum będzie zadowolony bo go śpioch TW Balbina pochwali....W tym roku ma przekazać władzę i wyprowadzić się z willi nadanej przez komuchów.
Gminna wieść niesie ,że jego ulubiony kocur może tego nie przeżyć bo jest zakochany w Żoliborzu....
***** ***.......
I pomyśleć ,że tego nieroba miałem na przesuchaniu ....