Roczna stopa zwrotu eksporciny w 2020 roku wyniosła minus 42 % Przychody spadły o 16 % W perspektywie emisja kwitów i mega odpis. Astana miast rewolucyjnej linii produkcyjnej, okazała się być czarną dziurą strat i kosztów.
Jak mamy sobie życzyć szczęśliwego nowego roku? Gdy ssaliśmy kwity po 17 zł, nagonieni obietnicami złotych gór, nikt nie pomyślałby, ze dwa lata później zarząd nazwie forumowiczów psami i obwini ich o spadek kursu. Dodatkowo brakło w sklepach skrobaczek do brązowizny i wzmacnianych gaci. Do Siego Roku wisielcy!
Dnia 2021-01-01 o godz. 10:15 ~Pit napisał(a): > I jak, była już kac kupa?
Człowieku, nie wierzyłem sam, w to co widzę! Wczoraj, prócz berbeluchy, mieliśmy boczek, kiszoną kapustę ze świąt, śledzie w oleju i habaninę. Jak tylko się obudziłem, w samych halterach pobiegłem do latryny. Nie było przyjemnie, na zewnątrz minus 3 stopnie, rury zamarznięte, ale jak rzisnąłem, od razu lżejszy od 2 kilo byłem!
Ziom, w sposób zapewne niezamierzony, ale wlałeś otuchę w serce niejakiego Swojaka. Ty łyknąłeś makulaturę po 17-cie, a on skorzystał z upustu i zassał po dwanaście - jakby nie patrzyć na starcie uciułał prawie 30%. Cwany z niego inwestor, no nie?
Dnia 2021-01-02 o godz. 01:03 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Ty łyknąłeś makulaturę po 17-cie, a on skorzystał z upustu i zassał po dwanaście - jakby nie patrzyć na starcie uciułał prawie 30%.
Na haku wiszę właśnie przez swojaka. To on mnie wepchnął pod lód po 17 złotych a kikiposza (tego co czwarty rok z haka pozdrawia umoczonych) po 15 zlotych.
To był czas gdy Bokun opowiadał o montażu rury w Astnie, mającej podwoić czy popiątnić produkcję. Inwestorzy z USA ponoć w kolejce wtedy stali, by skarmić rodzinę dularami a forumowi nganiacze widzieli kurs 30 złotych. Inwestor wyparował, rura okazała się "skrótem myślowym" a gdzie jest kurs, każdy widzi. A ja teraz muszę swój biznes rozkręcać na dzielni by odrobić conieco.
mysza o czym ty do mnie piszesz ! Jak spadło na 3 ziko to przeczytałem twoje żygowiny i wyobraź sobie że to co pisałeś uwierzyłem , ale tylko raz ! Teraz mam ciebie za typowego trola który udaje że niby coś wie a jednak jest w latrynie . No i da się zauważyć że nie wiesz już o czym pisać . Słaby spekulant się już kończy !