To tylko pokazuje brak wiary w CLC, które to już wcześniej było cenione aż nadto. Nie dowodzi wcale mniejszości NVV, a wręcz przeciwnie. Nadchodzą trudne czasy, a program mój prąd nie będzie już taki wygodny. CLC skupiło się na odbiorcach indywidualnych (którzy praktycznie stracili dopłaty) i dopiero teraz wchodzi w farmy. A Novavis od zawsze praktycznie ma klientów instytucjonalnych i w sytuacji NVV nic to nie zmienia. Dodatkowo NVV, a przyszły Voolt celuje też w magazyny energii. A to właśnie na magazyny został położony nacisk przy przyznawaniu dotacji w nowym programie mój prąd.
Dnia 2020-12-20 o godz. 14:15 oldboy_1 napisał(a): > jestem tu aby uzmysłowić beznadzieję lokaty kapitału w NVV. > > Ti jest VENO2 > > buahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh > > a muszelka słyszała o wygranej aukcji OZE jakiejś farmy NVV? > > W aukcjach, rok 2025 został już zamknięty buahahahahahahahahhhhhhhhhhhhh
Giełda dyskontuje przyszłość. Nie będę z tobą dyskutował jeżeli będziesz się tak zachowywał. Ilość zbędnych epitetów i personalnych uprzedzeń w twoich wypowiedziach mnie obrzydza. Jeżeli chcesz pogadać, proszę bardzo, ale tylko merytoryczne argumenty. Skończ z dziećmi biedaszybów, kiszonymi ogórkami, szmatizem... i najlepiej, podpisuj się jednym ip.
Hmmm.., to może z braćmi piszesz? Bo wszyscy śmiejecie się tak samo. Przy okazji wytłumacz mi jedną rzecz. Co motywuje cię do tak wzmożonej aktywności na forum nvv w okresach spadkowych. W marcu prężyłeś się jeszcze bardziej... A nie sorry, ty przecież jesteś tą dobrą duszyczką, która chroni kapitału innych przed dodatnią stopą zwrotu.
Oldboy - Na zubrzykowej grupie udajesz oczytanego i kulturalnego. Opowiadasz jakim jestes milionerem, wykladowca. Jak sie znasz i jakim jestes uznanym inwestorem. Jesli naprawde uczysz na SGH to pokaz te slajdy z forum studentom, niech zobacza jak ich wykladowca zachowuje sie w sieci chowajac sie za nickiem. Udajesz inteligentnego, ale naprawde jestes po prostu chamem i prostakiem. Masz szczescie, ze chwilowo szkolnictwo jest online, ale jesli to prawda i rzeczywiscie jestes wykladowca na sgh to obiecuje, ze Cie znajde i dojade przed wladzami uczelni. To nie grozba, to obietnica. Nieladnie oldboy. Zobaczysz, ze niektorzy maja zdecydowanie mocniejsze wejscia na uczelni niz sadzisz.
jest trąbala, gwóźdź programu tego forum, zabełkocz coś neandertalu, żeby cały kraj miał trochę uciechy w ten szary wieczór buahahahahahahahhhhhhhhhhhhh
Wiele tu na tych forach czytałem, ale tak słabe, przyziemne i prymitywne wpisy widzę po raz pierwszy. Jeśli rzeczywiście oldboy_1 jest wykładowcą na SGH, czy gdziekolwiek indziej, to mamy wyróżnik dna do jakiego zanurzyło się nasze szkolnictwo (w tym przypadku wyższe!). Mam wrażenie, że oldboy'a_1 drąży jakaś trauma i tutaj próbuje znaleźć ukojenie. Spieszę podpowiedzieć: oldboy'u_1 - miast się tutaj pastwić nad Bogu ducha winnymi inwestorami, napisz może pamiętnik i poczytaj go zaproszonym koleżankom w Kółku Zainteresowań Różnych. Myślę, że sukces murowany - kobiety lubią takie opowiastki o niczym. A jeśli uda się jeszcze wpleść tam wątek miłosny, to i sukces edytorski murowany!
No tak, po tym wpisie już nader wyraźnie widać, że coś nie tak z oldboy'em_1. Nietrudno nie dostrzec w każdym wpisie old_1 bezmiaru frustracji i agresji. To niebezpieczne, bo bardzo chybotliwie graniczy z autoagresją Nie chcę się czepiać, ani diagnozować - nie moja sprawa. Niemniej, warto zasięgnąć porady jakiegoś specjalisty związanego z głową i ustrojem psychosomatycznym. Jest kłopot! Warto z nim powalczyć, póki nie jest za późno. I proszę to przyjąć jako wskazówkę, nie zarzut, choć wiem, że stan, w którym się Pan znajduje, Panie oldboy_1 nie pozwala na racjonalne myślenie i zrozumienie, że apel drugiego człowieka może być troską, a nie jak Pan pojmuje - wyłącznie atakiem. A póki co - prosty test: proszę spróbować napisać coś, cokolwiek nie zabarwionego żółcią. I koniecznie bez tego dodatku-przerywnika: "buhahahaaha". To tak marna wizytówka, że warto, a wręcz należy z niej zrezygnować.