• Wszyscy zaniemówili Autor: ~starywyga [83.23.247.*]
    Czy ktoś ma wiedzę co zamierza Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych w obronie swoich członków w zakresie ceny Polnordu. Może ktoś jest członkiem SII i coś podpowie. Ja chciałem się do nich zapisać po ściągnięciu akcji FAM, choć jestem małym graczem i pytałem o kwestię wsparcia, ale nic mi nie zaproponowali. Odpisali że Fam-em się nie zajmują. Dajcie znać jakie macie doświadczenia z SII.
    Dziękuję za rzetelne info. 
  • Re: Wszyscy zaniemówili Autor: ~black944 [78.11.154.*]
    https://wilania.polnord.pl/?utm_source=mailing_premium&utm_medium=email&utm_campaign=www&utm_term=e23
  • Re: Wszyscy zaniemówili Autor: ~krok [83.26.181.*]
    musisz wybrać się na WZA i zgłosić sprzeciw. uchwałę można zaskarżyć do sądu. tam pewnie będą ludzie, którym też się nie podoba cena wezwania.
  • Re: Wszyscy zaniemówili Autor: ~Emil [88.156.139.*]
    Panowie nie ma szans - tu już się szykuje wykup przymusowy.
    Przecież im do 95% brakuje bardzo mało. a podejrzewam, ze cały czas od 1/2 roku skupują na słupy.
    Sami widzicie jakie są obroty dzienne - przecież nikt rozsądny wiedząc, że niedługo szykuje się zejście z GPW,
    nie kupuje takiej spółki. Przykłady z innych spółek pokazują, ze po takiej informacji, handel prawie zamiera z braku
    kupców. A tu cały czas obrót jest spory.
    Na walne nie ma po co się wybierać, tu wszystko już pozamiatane - tzn. zaplanowane.
    Chyba, że z sentymentu do spółki.

• Re: Wszyscy zaniemówili Autor: ~AA [89.76.153.*]
    Niekoniecznie..... nie wiem ile kolega lat jest na GPW , ale ja widziałem już tu i takie sesje gdzie robiono przerzutki pakiecików aby tylko zrobić obrót, nie zniechęcaj do walnego , jeśli nie zbierze się grupka , możesz spokojnie oddać na przymusowym...
  • Re: Wszyscy zaniemówili Autor: ~Miz100 [178.43.226.*]
    Głupotki piszesz...skupują ci co mieli 5% ....a teraz mają ok 6 % . Zwróć uwagę na stan posiadania Cordii w kwietniu i teraz i przestań mącić !!!
  • Re: Wszyscy zaniemówili Autor: ~AA [89.76.153.*]
    Zarejestruj się na NWZA , 3 dni przed możesz żądać listy zarejestrowanych, pogadamy na miejscu 8.01 i nie pisz więcej głupot o mąceniu , pisze jak jest
[x]
POLNORD 0,00% 3,53 2021-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.