Czy ktoś ma wiedzę co zamierza Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych w obronie swoich członków w zakresie ceny Polnordu. Może ktoś jest członkiem SII i coś podpowie. Ja chciałem się do nich zapisać po ściągnięciu akcji FAM, choć jestem małym graczem i pytałem o kwestię wsparcia, ale nic mi nie zaproponowali. Odpisali że Fam-em się nie zajmują. Dajcie znać jakie macie doświadczenia z SII. Dziękuję za rzetelne info.
Panowie nie ma szans - tu już się szykuje wykup przymusowy. Przecież im do 95% brakuje bardzo mało. a podejrzewam, ze cały czas od 1/2 roku skupują na słupy. Sami widzicie jakie są obroty dzienne - przecież nikt rozsądny wiedząc, że niedługo szykuje się zejście z GPW, nie kupuje takiej spółki. Przykłady z innych spółek pokazują, ze po takiej informacji, handel prawie zamiera z braku kupców. A tu cały czas obrót jest spory. Na walne nie ma po co się wybierać, tu wszystko już pozamiatane - tzn. zaplanowane. Chyba, że z sentymentu do spółki.
Niekoniecznie..... nie wiem ile kolega lat jest na GPW , ale ja widziałem już tu i takie sesje gdzie robiono przerzutki pakiecików aby tylko zrobić obrót, nie zniechęcaj do walnego , jeśli nie zbierze się grupka , możesz spokojnie oddać na przymusowym...
Zarejestruj się na NWZA , 3 dni przed możesz żądać listy zarejestrowanych, pogadamy na miejscu 8.01 i nie pisz więcej głupot o mąceniu , pisze jak jest