tu musielibyśmy sami się spiąć i sobie sztuki sprzedawać przez cały tydzień i zrobić a co tam z 10 PLN :) a tak byle do góry przy tym irracjonalnym ff :) ps darusuk wesoło na ACT, co ? stado pilnuje jak trzeba od dawna, chol.
Pilnują kursu w jakim sensie? By nie rosło czy spadało? Rzadko tam bywam ale kilka tys tez action mam. Z resztą wszystko co dobre muszę mieć chociażby w małych ilościach.
Jak wiesz o co tam idzie gra od kilku lat i zerkniesz jaki ten kurs drewniany to sobie odpowiedz czemu po tylu kilkunastu lub wiecej dobrych infach trzymają kurs za "mordę":)...układ niby przyjęty, lecz nie klepniety, bo komuś zażalić sie oplacilo :) ale...juz niedlugo sufity przebijemy i nawet spekuła wejdzie później niz zwykle:)...a tu w sumie mini obrotami mozemy rosnąć, czemu nie :)
tam generalnie szkoda czasu na klikanie z trollami, ja domyślam się "skąd" się wzięli...od tych "niezadowolonych", siedzę tam ponad 4 lata, portfel mam załadowany jak na żadnym walorze ever, bujanie olewam,kółek nie kręcę, mogłem już wyjść ze 2 razy gdy ponad 6 zeta było, ale tam, nie o takie poziomy chodzi, brakuje tylko, żeby bardziej podrapać wierzycieli; normalnie piszących jest kilku starych graczy, wielu przestało się odzywać, ale są też nabici w dobre wolumeny; spekuła to tam konkret wejdzie jak klepną, a póki co to na każdym kroku nasza "samorządność" się ośmiesza a tu tez się cieszę, że wlazłem, bo trochę spółke i ludzi znam :) dziwiłem się, że tyle lat stagnacji, ale jak wiadomo cierpliwość wygrywa. Nie forumowe bajdolenie :)