ObserwatoR dawno temu napisał, że sprzedał (niby ze stratą) a mimo to nadal tutaj szczeka i wieszczy upadek firmy. To jest jednoznaczny sygnał - NIE SŁUCHAJ TROLLI!
Fakty o ObserwatoRze: od września głośno naganiał na wzrosty, po cichu sprzedał na szczycie, na kilka dni zniknął, po czym wrócił i, udając stratnego (że niby sprzedał ze stratą za 45 zł), teraz straszy inwestorów (niektórzy naprawdę podejmowali decyzje na podstawie jego wskazań i analiz) i nagania na ucieczkę z tej spółki. Czemu? Odpowiedź prosta: głupi nie jest i wie, że spółka zarobi duże sumy, ale ze względu na przeciągające się sprawy związane z podpisywaniem umów sprzedażowych musiał zweryfikować swoje plany, więc sprzedał i liczy ponownie na kupno za tą samą cenę co 2-3 miesiące temu, czyli 9-18 zł. Jeśli ten scenariusz się sprawdzi to zobaczycie, że znowu odzyska wiarę w spółkę i znowu zacznie naganiać na kupno.
Powtarzam to od wielu dni tutaj: ObserwatoR to wyjątkowy cwaniak i gnida bez skrupułów. Przestańcie wierzyć takim anonimowym forumowiczom i trollom!
No niestety. Kiedyś rzeczywiście można było coś pozytywnego z jego wkładu w forum dla siebie wyciągnąć. Teraz widać że jest zdesperowany. Najprawdopodobniej dużo stracił i chce się za wszelką cenę odegrać. W każdy możliwy sposób zachęca do pozbywania się akcji IGN. Te jego czelendże... Czy ktoś mógł na tym zyskać? Przecież to wszystko grubymi nićmi szyte. Straciłem całkowicie wiarę w tego człowieka.
Ja tylko wyciągnę do góry tego posta. Pamiętajcie, uważajcie na tą mendę ObserwatoRa piszącego z IP [89.64.36.*]
I pamiętajcie, nie słuchajcie się rad anonimowych użytkowników tego forum!
Nie kompromituj się chłopczyku, bierz grabki i do piaskownicy.
Inno 1. raz polecałem jak było poniżej 4PLN, że dojdzie do 12PLN - doszło do 20PLN.
Drugi raz, po korekcie, jak było po 30PLN, pisałem, że dojdzie do 100PLN - pomyliłem się 2PLN.
Wtedy zacząłem pisać, że wychodzę przy 90PLN, bo zaczyna mi trochę śmierdzieć.
Ponownie, po raz 3. wszedłem w okolicach CE i pisałem,że jak obietnice się spełnią, to będzie 150PLN, ale pojawiły się kolejne kłamstwa o umowach i wyszedłem ze stratą po 54PLN, przechodząc na CSY po 2.70PLN, które wywaliłem po 3.30PLN, widząc list intencyjny z BM.
Zresztą co to za post? Jak można decydować się na decyzję inwestycyjną tylko na podstawie czyichś wpisów na forum?
Zachowajcie się jak dorośli- podjeliście decyzję i zrobiliście - cieszcie się, straciliście - miejcie decyzję TYLKO do siebie, a nie obwiniajcie wszystkich dookoła.
Jedyni, do których można mieć tu pretensję, to zarząd, RN i KNF.
Tak było potwierdzam. Zresztą ObserwatoR był jedną z nielicznych osób którzy pislai tu merytorycznie a jego analizy dosyć nieźle się sprawdziły. Ja z nim zarobilem bardzo duzo na 4mass na mbf, softblue i wielu innych spółkach... ostatnio inbook. Jasne ze nie zawsze mial racje ale na litość boska to wy podejmujecie decyzje.
Ja stoje za obserwatorem.
Piszę o tym już od dawna. 1. Na EXC naganiał po różnych spółkach i pisał o "promocyjnej korekcie", kiedy akcje były po 80 groszy. Jak teraz jest można sprawdzić. 2. Na MBF naganiał, że będzie tam 20zł po czym wyszedł i pisał, że poleci na 2zł. 3. Był jeszcze Protektor, Biomed po 20zł (wtedy pisał, że będzie kosmos)
Kto go słucha jest dawcą kapitału i taka jest prawda, takich ludzi mi nie żal, ale bardziej denerwuje mnie, że taki cwaniak jest bezkarny. Powinno się takich ludzi namierzać i wsadzać za kratki na kilka lat to świat byłby piękniejszy.
Niestety, sama prawda. Wchodzi w spółkę , nagania, ludzie kupują już trochę drożej, kurs wzrasta o parę procent, typ ObserwatoR PO CICHU wychodzi i idzie naganiac gdzie indziej. Teraz kłamie na IGN bo chce tanio kupić. Naganiał tu już na CSY przy kursie 3,02 , na biomed przy 11,60 teraz na BMX. Wszystko na co naganiał za chwilę poleciało. Róbcie dokładnie odwrotnie niż sugeruje ObserwatoR, a wyjdziecie na tym całkiem dobrze.