• Jest kolejne wezwanie Autor: ~Kret [37.30.41.*]
    3.55 teraz już chyba zbiorą ? A może coś podniosą ?
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~sap [213.216.75.*]
    Ja swojego pakietu nie oddaje za bezcen. Czekam do końca.
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~Sel [83.30.132.*]
    Poniżej 5 zł raczej nic nie zbiorą może 8-9 zł
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~Nj [81.190.205.*]
    Ja za mniej niż 4 nie oddaję.
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~Kulawy [37.30.41.*]
    Dobrze wiecie że to już nie od was zależy po ile oddacie a od tego czy ktoś odda 2 procent akcji . Życzyć sobie można ile się chce. Będzie 95 to zabiorą sami po 3.55 i nie ma zmiłuj. O sądach bajki to możecie pisać ile chcecie wszyscy tak piszą a jeszcze nigdy nie zablokowano przymusowego. Być może już jest ktoś z nimi ugadany .
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~Qwerty [109.249.181.*]
    Nie wydaje mi sie niestety zeby dolozyli cokolwiek powyzej tych 3,55. Od ostatniego wezwania minelo troche czasu I juz slupy pewnie zebraly dla cordii wystarczajaco duzo zeby przekroczyc prog 95% I oglosic przymusowy wykup dla tych ktorzy nie odpowiedza na wezwanie
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~Sel [83.30.132.*]
    Tak czy owak jutro 3,55
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~jo [83.26.161.*]
    2 038 242 szt muszą zebrac i robią przymusowy wykup.Jeżeli ktoś zbiera dla nich z giełdy i jeszcze całości nie maja to zrobią podbitkę na giełdzie żeby pozbierać ile się da i tu cena jest nieważna bo i tak są ugadani ze słupem na 2 038 242 szt. który im odda to w wezwaniu .Wtedy wykup reszty po 3,55
    To nie takie proste sam pomysl przecież jak by tak było to zrobili by to już dawno. Po co wezwanie jak już mają dużo zaparkowane ? Wystarczyło by jeszcze trochę doparkowac. Jak potem się mają rozliczyć że słupem kto to zapłaci kto zaksięguje wszędzie widzicie słupy to powszechne. Wymęczyli akcjonariat i zrobili wezwanie co to jest te 2 procent powinni to zebrać jak nie to rzuca te 50 gr to raptem 3 mln i wtedy to już napewno zbiora
    Pytania
    Czy cena przymusowego wykupu jest ceną ostatniego wezwania ?
    Tak na pewno nie niższa to jest prawnie ograniczone może być wyższa ale jeszcze nikt tak nie zrobił . W tej chwili np jest przymusowy na spółce elemental i oczywiście cena z wezwania tam zresztą tak samo za grosze wyciskają można sobie zobaczyć. Do tego zebrali 93 procent w wezwaniu a reszta poszła pakietowka po wezwaniu dobili do 95 ogłosili przymusowy i koniec historii . I oczywiście zaczęły się dobre wyniki dostali bardzo duże dofinansowanie z ncbir i co i nic trzeba oddać akcje.
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~ja [109.125.214.*]
    Skoro chcą zdjąć spółkę z giełdy, to przy małym zainteresowaniu sprzedaży akcji będą musieli podnieść cenę skupu.
    Od maja do wczoraj przewaliło się przez giełdę 3mil akcji a ile z tego kupili oni to NIK nawet nie wie .
  • Re: Jest kolejne wezwanie Autor: ~smerf [178.37.118.*]
    Ja mam 19 kilo i raczej sprzedam zarobie 20 %
[x]
POLNORD 0,00% 3,53 2021-02-17 12:27:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.