Enter Air w III kwartale 2020 r. uzyskał 34,4 mln zysku netto - poinformowała we wtorek spółka. Jak dodano, przewoźnik czeka na powrót do latania dwóch Boeingów 737 MAX, które decyzją producenta i władz lotniczych są uziemione od marca 2019 r.
Widzę że bankier coś innego i Zarząd w komentarzu coś innego :D Komu wierzyć w takim wypadku, czy ludzią którzy stawiają po kilka wykrzykniów i wiedzą lepiej od firmy wszystko, czy ludzią którzy pracują i sporządzali ten raport ? hehe
Ja postaram się bez naganiania i bez wykrzykników. Nie chcę nikogo urazić ani nikogo okłamywać. Jestem z branży - 4 kwartał najgorszy w historii. To że najgorszy to coś znaczy ( pod kątem wyników które zostaną oszacowane w styczniu) ale z drugiej strony Ziemia kręci się dalej i tego się w trzymajcie wiszący na hakach. Kto może niech realizuje zysk a wejdzie spowrotem na spadkach, tym też pomożecie w odbiciu przecież. A kto tu straszy że nigdy nie urośnie albo mydli oczy że niegdy nie spadnie... Oba przypadki to trolle bo na giełdzie nigdy nie mówimy nigdy. Teraz niestety sufit jest nie do przebicia że względu na powyżej wymienione FAKTY ale głowa do góry... Tam właśnie kiedyś dostrzeżecie obecnie uziemione samoloty :)