• Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~Ewa [37.30.54.*]
    Nie ma chętnych do zakupow
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~Andrzej [94.254.208.*]
    Dawaj pkc to sprzedasz
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~Nwmm [188.146.97.*]
    jak nie potrzebujesz hajsu na juz i nie masz noza na gardle, to niech sobie lezy.. najgorzej to sprzedac na stracie. Chyba, ze spolka bankrut- ale nie tutaj.
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~Kris [176.113.195.*]
    Jak to nie ma chętnych ? ja chciałem dzisiaj kupić 5000 po 1,7 i cały dzień mi to zajęło. I tak kilku sztuk mi zabrakło.Jutro znowu dam zlecenie , po prostu naciśnij klawisz i już.
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~dlkf [89.64.77.*]
    Dnia 2020-11-25 o godz. 14:49 ~Ewa napisał(a):
    > Nie ma chętnych do zakupow

Ewa,

nie słuchaj naganiaczy. Według audytora wartość na teraz 1 zł i to tylko dlatego że przejęta przez Polarisit węgierska spółka iSRV miała kontrakt na maseczki. Samo Polarisit to wydmuszka praktycznie bez przychodów, która zatrudnia jedynie swojego prezesa i nikogo więcej.

Tu masz link z wyceną iSRV:
    https://money2.wpcdn.pl/gielda/gpw/espi/129/6520106360948353_1.pdf

Upłynnij ten szajs albo rzeczywiście czekaj aż kiedyś zrobią znowu podbitkę z jakiegoś równie bzdurnego powodu jak teraz. Ale to może zająć kilka miesięcy lub lat i wystartować ze znacznie niższego poziomu.

A te "plany biznesowe" prezesa iSRV zawarte w jego prezentacji na stronie Polarisitu to słaby żart. Sama przeczytaj i poszukaj konkretów. A potem znajdź w internecie bilans i rachunek wyników iSRV oraz Polarisitu. I zrozumiesz, że zainwestowałaś w firmę-krzak.

Nie Ty jedna, ja też, tylko udało mi się uciec w porę z większością akcji, gdy zrobiłem dokładniejszy research.
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~Meme [185.234.241.*]
    Sprzedaj krzaka :) póki jest 70% droższy od wyceny audytora
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~Andrzej [185.53.134.*]
    Od kiedy firma krzak dostaje kontrakty od państwa?
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~meme [185.234.241.*]
    nie mogłem się oprzeć by na te jego wypociny tak odpisać :) ja swoje akcje trzymam
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~men [5.173.32.*]
    Tak sobie myślę, że wiele firm, rozpoczynających swoją działalność było na początku firmą "krzak", jednak żadna firma "krzak" nie mogła się poszczycić kontraktami rządowymi, do tego w dość małym kraju jakim są Węgry i gdzie rynek odbiorców jest o wiele mniejszy niż w Polsce, należy dać im szansę kilka miesięcy żeby pokazali co potrafią, a jeśli nic się nie wydarzy, wtedy możemy mówić o firmie "krzak". Na dzień dzisiejszy mamy pandemię, zwolnione obroty w wielu obszarach. Wahania kursu są duże, to prawda, ale związane jest to z niepewnością i brakiem informacji, ale one muszą nadejść.
  • Re: Tego nawet nie ma jak sprzedac Autor: ~ppp [79.162.218.*]
    men ale tak jak ty piszą tylko bezinteresowni co nie chcą kupować po akcji po 50gr
    Dnia 2020-11-26 o godz. 08:38 ~men napisał(a):
    > Tak sobie myślę, że wiele firm, rozpoczynających swoją działalność było na początku firmą "krzak", jednak żadna firma "krzak" nie mogła się poszczycić kontraktami rządowymi, do tego w dość małym kraju jakim są Węgry i gdzie rynek odbiorców jest o wiele mniejszy niż w Polsce, należy dać im szansę kilka miesięcy żeby pokazali co potrafią, a jeśli nic się nie wydarzy, wtedy możemy mówić o firmie "krzak". Na dzień dzisiejszy mamy pandemię, zwolnione obroty w wielu obszarach. Wahania kursu są duże, to prawda, ale związane jest to z niepewnością i brakiem informacji, ale one muszą nadejść.

Men, to jest klasyczne zaklinanie rzeczywistości, "dawać szansę" to można w teleturniejach a nie w inwestowaniu. Te mityczne kontrakty rządowe, o których nic nie wiemy przyniosły im grosze. Wystarczy zajrzeć do bilansu węgierskiej spółki. Wycenę audytorską 1 zł napompowało zamówienie na maseczki. Sprzedaż chińskich maseczek to nie jest żaden hight tech, a zdarzenie jednorazowe i raczej się nie powtórzy, .bo pandemia mija. Poza tym firma bardzo niewiele sobą prezentuje, a nie jest młoda, bo istnieje od wielu lat.

Owieczka "meme" może sobie pobeczeć że trzyma akcje Polarisitu, tak jak przy 3 zł beczała, że będą wyżej. Naganiający tu na wzrosty stracili wiarygodność 16.11.2020 r.

Kierunek i szybkość spadku kursu mówi wszystko.
[x]
POLARISIT -10,24% 0,23 2025-05-16 16:12:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.