Synek trzeba bylo sie ustwiac jak ja wczoraj za 0.89 z kupnem..mi nasypali..jeden kolega pisalem ze mogles brac do woli za 0.70..co jest kompletna bzdura...ale poczekaj moze Ci nasypia..nikt nie chce oddawac tego papieru..skoro wedlug niektorych to bankrut...powinni zasypaywac gdzie tylko sie popyt pojawi..dziwne..ja na bitevil kosze ladnie...a kiedys tez mowili ze bankruta a zaraz 5 witamy...
No Mariusz, szacun za Bitevila. Pytanie czemu tak długo wisi. Takie Oat puścili po godzinie a było tam +130%. Są równi i równiejsi. Na Ciasteczkach też długie zawiechy były 2 miesiące temu, ale mimo to, trochę mi się tam udało zarobić
Caisteczka..dobry temat..ale niestety nie bylem tak ale obserwowalem...jakby tak openem pograli..roczny musi zatwierdzic rewident..kwartalnych nie..takze cgyba jakos w kwietniu dopiero roczny..bo za IV kwartal nie podaja..chyba tylko szacunki...zobaczymy..ladnie berg schodzi i robi sie lakomym kaskiem..pozdr
Zobacz jakie dziwne..mozna zrzucic 31 tys do 0.92..nikt nie sprzedaje..o co kaman?jakbym wypchnal to co wczoraj kupilem za 0.89 na 0.95 zobacz jaki juz mam zarobek