Czy za prawie 5 baniek straty netto po trzech kwartałach też odpowiadają wpisy na forach? Czy może twoje nieudolne rządy?
Weź człowieku idź po jakąś poradę, bo najwyraźniej w głowie coś ci się pomieszało. Za tony kłamstw jakie wyprodukowałeś przez lata z bokunem dawno powinniście siedzieć i dobrze o tym wiesz!
Dokładnie. To jest bardzo dobre pytanie. Wygodnie jest zrzucać odpowiedzialność za ogromną stratę spółki na wpisy na forum. To jest jakaś aberracja! Słyszałeś Jacek o uderzaniu się w piersi, złożeniu rezygnacji? Czy to obce pojęcie?
Dnia 2020-11-27 o godz. 18:25 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Ależ to oczywiste że Prezes Jacek słyszał o uderzenia się w piersi. Tyle że nie swoje a cudze.
he . Witaj Tygrysku, rzadko bywam to i nie wiedziałem że jeszcze tutaj jesteś , Zdrowia życzę .
Witaj He. Miło Cię widzieć. Czuję się tu prawie jak na ś.p. Fluidzie, bo klimat jakby ten sam - czary mary nad księgami, cudowna technologia wprawiająca w konsternację egzotycznych tambylców, komunikaty sugerujące że za 5 minut nastąpi prawdziwy przełom ... No i prezes który realizuje się zawodowo pisząc listy pełne opowieści dziwnych treści. Jedyna istotna różnica to taka, że przeperła EEX mieści się Bielsku Białej - ale w sumie to od Sędziszowa to mniej niż rzut beretem - co widać, słychać i czuć. I mam nadzieję, że jakiś zdecydowanie przewczesny wniosek o upadłość nie zakończy tego teatrum - bo ostrze sobie żeby na specjał nad specjałami - polemikę Dziedzica i Bokuna z audytorem, dlaczego odpisanie (na dzień dobry) 50 mln straty na czarną dziurę w Astanie to zdecydowanie zły pomysł.
...piosenkę piękną polecam https://genius.com/Taco-hemingway-europa-lyrics Jak to się mówi karma wraca więc i do jacka wróci. Ach jacka napisałem z małej umyślnie..:)