Ale się Kolega napalił :) pragnę poinformować że 60 %akcji ma bank 3x10=30 ma kadra menadżerska DRSy i mogą sypać dopiero jak odchodzą z firmy, dlatedu tutaj bawicie się 10% co stanowi jakieś 1,5mln i jak widać nie ma na to jakiś kolejek, więc jak kupisz to pytanie komu sprzedaż?
Dziwne podejście inwestycyjne ale szanuje. Natomiast chciałbym Cię poinformować że nici z Twoich planów o tapetowaniu bo akcje są w trakcie dematerializacji.
I jak zadowolony chyba się oblowileś, bo cena spadła nawet niżej :) teraz ambitne zadanie na forum naganiać frajerów którzy odkupią to drożej, pytanie czemu mieliby to zrobić skoro niedawno mogli kupować do woli po 70gr
Widze ze nie zadales sobie trudu by obserwowac co mogles kupic za 0.70..wielkie nic..a piszesz ze do woli.. .wlasnie o to chodzi ze na tym pulapie nikt nie sprzedawal i nie bylo akcji..takze tu jest problem bo nie ma wiekszych ilosci na sprzedaz..przy 1.20 o 1.21 dopiero cos jest sensownego..takze do 1 zloty praktycznie malo akcji bylo..
To nie wiem koelgo ..czy ty majaki ze twierdzisz ze akcji mozna bylo kupic do woli? .Nieraz tu pisales dyrdymaly, ktore nie mialy pokrycia w rzeczywistosci...open sie kula dalej i przynosi zysk mimo twoich czarnych wizji..i w rankingu zaraz jest za expanderem
...w dodatku poprawili koszty operacyjne mocno..a na tym plyneli..jestem zadowolony ze mi weszly te akcje bo wiem ze zarobie...
Chyba nie doczytałeś mojego posta na górze odnośnie akcjonariatu, tutaj masz rzeczywista płynność 1,5mln ok 10% i to wynika z polityki firmy a nie rynku.
Kolego ale ja to wiem..odpowiedzialem Ci bo napisales ze za 0.70 mozna nakupic bylo do woli..tu nie ma spdzajacych...a na 0.70 nic nie ..bylo, tu jest akcji jak na lekarstwo..kup dzisiaj z 60 tys..wyjedziesz z kursem za 1.20..a co to jest 60 tys akcji:)..zobacz co jest powyzej do 2.69? wielkie nic..dlatego tutaj wystarczy ze sie zbierze 3 kolegow z 50 tys zl..i moga sobie podbijac papier..