• co myslicie Autor: ~ja [91.205.247.*]
    myślicie, że jeszcze jest sens brać powyżej 1zł??? jakoś się boje
  • Re: co myslicie Autor: ~Jaro [195.117.19.*]
    Jak będzie po 10zł to będziesz żałował że nie kupiłeś. Sam musisz zdecydować.
  • Re: co myslicie Autor: ~ja [91.205.247.*]
    po 10 mówisz, fajne żarty, po prostu sparzyłaam się ostatnio na innych akcjach z nc, gdzie wróżono 10 zł, a urosło do 2 zł i spadło do 0,7
  • Re: co myslicie Autor: ~mójDom [89.229.211.*]
    ja czuje ze jedziemy na 12 zł prawdziwe wzrosty dopiero przed nami ja brałem po średnio 75 gr i nie oddam poniżej 4-5 zł na nowy dom musi tutaj mi wystarczyć
  • Re: co myslicie Autor: ~Mariusz [188.147.123.*]
    Przy takim fryflocie to mozna wszystko zrobić..ale takim optymista to bym nie byl..chociaz ideę z 2 zlotych na prawie 10 w 14 sesji podniesli ...takze tu wszystko jest mozliwe...mnie ciekawi kto ma te akcje..bo w arkuszu nie ma wiekszych ilosci prócz paru drobnych batonikow w okolicach 2.69 i wyzej...
  • Re: co myslicie Autor: ~Ja [91.205.247.*]
    Ja chce tylko na nowa kuchnie zarobic, ale akcji nie mam jak na razie
    Zobacz z rana w poniedzialek jak rozpocznie sie sesja..i jakie bedzie ssanie...zawsze istnieje ryzyko..ze znowu zawiesza..sam musisz podjac decyzje..liczac ze srednia kuchnia kosztuje 20 kola..to musialbys nabyc akcje do 1.30 i sprzedac powyzej 2 zlotych...
    No tak, ale ja jednorazowo mogę kupić za 10000 taka mam umowę z biurem maklerskim , a co jak kupię i spadnie? Wzrost w ciągu kilku dni był bardzo duży
    To sobie podaruj...a co to za umowa? Czlowiek ma konto maklerskie i kupuje i sprzedaje ile chce..zmien sobie konto..pierwszy raz slysze o takiej bzdurze..kup sobie bergholding..to jest dobra inwestycja..na rok..na kuchnie zarobisz napewno..co do opena widze odwrot sytuacji..ale do ilu dojdzie trudno powiedziec...
    Też mi się wydaje, że to nie będzie rosło cały czas
    Wedlug mnie to dopiero poczatek..piwerwsza sesja wzrostowa..raport wszystkich zaskoczyl..napewno ten tydzien bedzie grany .wyatarczy 5 sesji i masz papier na kilku zlotych..zobaczymy
    Pierwsza sesja wzrostów ale za to.ile
  • Re: co myslicie Autor: ~Mati [83.26.218.*]
    Mariusz, pomijając na chwilę temat opena, co myślisz o sytuacji w Getin Banku ? Chcą znaleźć kogoś kto przejmie ryzyko ich kredytów CHF aby sobie poprawić wskaźniki kapitałowe. Ciekawe czy znajdą i jeśli tak to na jakich warunkach
    Oprocz opena mati inwestowalbym w berga jak bym mial gotówkę..poczytaj..zobacz..jak to wszystko im wypali bedzie grubo za rok...
    A getin noble..wiesz sam , ze na takich papierach gra nie trwa dlugo..mysl raczej nad czyms pewnym: berg..palyway..crypy jara..columbus..na ideii moze byc ciekawie...czekamy na zatwierdzenie planu naprawy..czy bedzie
  • Re: co myslicie Autor: ~Panda [31.6.221.*]
    Identyczna akcja jak w lipcu. Obawiam się że będzie powtórka z rozrywki
    Nie identyczna...tam podjechamli by zdobyc akcje..nie rozdawali ich ulicy..i obrot z tego co pamietam o polowe mniejszy..czyli okolo 200 tys sesja...tu masz obrot prawie 400...zauwaz jedno ..ze troche popyt sie podniosl..tylko co zrzucisz...papier zeby nawet ktos chcial ozenic wieksza ilosc ..powiedzmy z 400 tys...musza grubo ponad 2 zlote zagrac..pzrekonamy sie w tygodniu w co graja..tu nie bylo takich obrotow przez 2 lata albo i dluzej...
  • Re: co myslicie Autor: ~Panda [5.173.121.*]
    Tak. A jak były po 75-85 gr to wtedy akurat Internet im odcieli
    Brali dzień przed raportem po ok. 75-76gr spore ilości, pamiętam

Gdyby tak codziennie w październiku czy listopadzie nadstawiali koszyki z 10 czy 20tys. sztuk po 75-85gr to z prawej byłyby oferty po złotówce i wyżej

A tak to przez listopad stworzyli atmosferę zniechęcenia i w końcu zebrali sporo po groszach, taka jest moja wersja
    Dokladnie..takie same mam spostrzezenia...wiem ze ulica papieru duzo nie ma ..tu nie ma kto sypac bo nie ma funduszy..
    Berg - popatrzyłem sobie trochę, widać że szukają swojego miejsca na rynku, jednak póki co, w obecnym otoczeniu, wiele spółek tego holdingu wykazało stratę w ostatnim raporcie. Może jeszcze trochę zleci i wtedy wejdę. Czyli jutro w opena wejdę, jak zarobię na nim to może później berg
    Dobra kolej...berga mam ..juz nie zleci - okolo trojki mozesz go lapac..chyba ze ostatnie zejscie..wedlug mnie konsolka i przeskocza na 4 zl...ale pierwszy bedzie open..berg to dluzszy temat
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.