ja czuje ze jedziemy na 12 zł prawdziwe wzrosty dopiero przed nami ja brałem po średnio 75 gr i nie oddam poniżej 4-5 zł na nowy dom musi tutaj mi wystarczyć
Przy takim fryflocie to mozna wszystko zrobić..ale takim optymista to bym nie byl..chociaz ideę z 2 zlotych na prawie 10 w 14 sesji podniesli ...takze tu wszystko jest mozliwe...mnie ciekawi kto ma te akcje..bo w arkuszu nie ma wiekszych ilosci prócz paru drobnych batonikow w okolicach 2.69 i wyzej...
Zobacz z rana w poniedzialek jak rozpocznie sie sesja..i jakie bedzie ssanie...zawsze istnieje ryzyko..ze znowu zawiesza..sam musisz podjac decyzje..liczac ze srednia kuchnia kosztuje 20 kola..to musialbys nabyc akcje do 1.30 i sprzedac powyzej 2 zlotych...
To sobie podaruj...a co to za umowa? Czlowiek ma konto maklerskie i kupuje i sprzedaje ile chce..zmien sobie konto..pierwszy raz slysze o takiej bzdurze..kup sobie bergholding..to jest dobra inwestycja..na rok..na kuchnie zarobisz napewno..co do opena widze odwrot sytuacji..ale do ilu dojdzie trudno powiedziec...
Wedlug mnie to dopiero poczatek..piwerwsza sesja wzrostowa..raport wszystkich zaskoczyl..napewno ten tydzien bedzie grany .wyatarczy 5 sesji i masz papier na kilku zlotych..zobaczymy
Mariusz, pomijając na chwilę temat opena, co myślisz o sytuacji w Getin Banku ? Chcą znaleźć kogoś kto przejmie ryzyko ich kredytów CHF aby sobie poprawić wskaźniki kapitałowe. Ciekawe czy znajdą i jeśli tak to na jakich warunkach
Oprocz opena mati inwestowalbym w berga jak bym mial gotówkę..poczytaj..zobacz..jak to wszystko im wypali bedzie grubo za rok...
A getin noble..wiesz sam , ze na takich papierach gra nie trwa dlugo..mysl raczej nad czyms pewnym: berg..palyway..crypy jara..columbus..na ideii moze byc ciekawie...czekamy na zatwierdzenie planu naprawy..czy bedzie
Nie identyczna...tam podjechamli by zdobyc akcje..nie rozdawali ich ulicy..i obrot z tego co pamietam o polowe mniejszy..czyli okolo 200 tys sesja...tu masz obrot prawie 400...zauwaz jedno ..ze troche popyt sie podniosl..tylko co zrzucisz...papier zeby nawet ktos chcial ozenic wieksza ilosc ..powiedzmy z 400 tys...musza grubo ponad 2 zlote zagrac..pzrekonamy sie w tygodniu w co graja..tu nie bylo takich obrotow przez 2 lata albo i dluzej...
Berg - popatrzyłem sobie trochę, widać że szukają swojego miejsca na rynku, jednak póki co, w obecnym otoczeniu, wiele spółek tego holdingu wykazało stratę w ostatnim raporcie. Może jeszcze trochę zleci i wtedy wejdę. Czyli jutro w opena wejdę, jak zarobię na nim to może później berg
Dobra kolej...berga mam ..juz nie zleci - okolo trojki mozesz go lapac..chyba ze ostatnie zejscie..wedlug mnie konsolka i przeskocza na 4 zl...ale pierwszy bedzie open..berg to dluzszy temat