• Malkontenctwo Autor: ~Krzysztof [83.23.225.*]
    Smerf maruda.
  • Re: Malkontenctwo Autor: ~Mariusz [188.147.102.*]
    Nie dziw sie kolego...jak tu mu nie byc malkonenctwa jak nie ma powodu nawet do umiarkowanego optymizmu..
    Tomicka juz nie udziela wywiadów...zamiast sprawnej reorganizacji doprowadzila opena na skraj bankructwa..akcjonariusze maja tu ogromne starty i blizej jest do bankructwa jak do wyjscia na tarczy..
    Ja juz bez akcji..przygladam sie z boku i jestem ciekawy konca tej bajki, mam nadzieje ze ktos Tomicka rozliczy za te ciagnace sie straty...widac ze sobie nie poradzila z zarzadzaniem opena po panu Guberowie..pewno próżno pozniej szukac posady u nowych panów..jak bedzie miala w swoje cv wpisane niechlubne prezesowanie w openie..szumnie zapowiadala zmiany w hb...a hb szybciej zbanrutowal niz ziewasz...
    Mysle ze lechu juz niedlugo bedzie dokladal do interesu...
  • Re: Malkontenctwo Autor: ~Brawo [89.64.44.*]
    Panowie, panowie, panowie, póki co wartość obrotu 76 zł - nie zabijajcie się tak o te akcje. 1 transakcja przez 2 godziny, kwota, jaką zostawia się w warzywniaku za 4 kilo jabłek. Spokojnie, tego zacnego papiera wystarczy dla wszystkich. Apeluję o spokój !
  • Re: Malkontenctwo Autor: ~Mariusz [188.147.102.*]
    Podbili jedna transakcja bo moze licza na to ze ktos kupi 23 tys akcji po 0.78 a tu bez ruch..kompletny brak zainteresowania papierem, w arkuszu popytu brak...40 tys akcji zamyka arkusz do zera..zeszmacili opena ..
    Chcialbym dzisiaj uslyszec Tomicka jak to mowila ze nie ma powodow do takich spadków..co by dzisiaj akcjonariuszom powiedziala?
    Niech sciagna to padlo z gieldy ..bedzie spokoj...
  • Re: Malkontenctwo Autor: ~Krzysztof [31.60.79.*]
    Zobacz Mariusz jak akcje poszybowaly do góry. Szkoda, że nie masz akcji. Czy rozważasz kupno akcji?
  • Re: Malkontenctwo Autor: ~Mariusz [188.147.123.*]
    Jestem spowrotem..wczoraj kupilem nieduzo..cos kolo 30 tys..w poniedzialek tez zamierzam...zaskoczyli mnie totalnie...a wyleszczylem sie jak dzieciak...no coz ...życie
  • Re: Malkontenctwo Autor: ~Krzysztof [31.60.79.*]
    Witaj na pokładzie i powodzenia.
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.