Lentex jest mocny bo nie spada. Nie ma obrotów. Nie ma chętnych do sprzedaży. Gdyby pojawił się kupujący przy tych obrotach i przy tych spadkach na giełdzie to mamy kurs na poziomie 20 zł. Pozostawiam to do przemyślenia dla potencjalnych kupujących.
Dobrze jest. Leń sie budzi ze snu! Dziś jeszcze zlapal drzemkę, ale od poniedzialku jedziemy ostro na 25. Wlokniny LTX ratują zycie w czasie koronawirusa, a zobaczcie co się teraz dzieje.
Ja też kiedyś przez ostatnie miesiące marzyłem o potędze. Kisi się od sierpnia i Ci co to mają już stracili okazję na zarobki dużej kasy. Z ciekawości wszedłem na forum zobaczyć czy spotkam tych samych fanatyków.Życzę szcześcia. do wiosny - kwietnia maja nic tutaj sie nie wydarzy -do dewidendy a potem znowu na haku nastepnych akcjonariuszy na rok kolejny.
Autor: ~Joseph[91.214.2.*]2020-11-02 10:08 Jest moc! Już na starcie zniwelowany prawie spadek z piątku. Na LTX dzieje się historia. Perła jest tylko jedna.
Co ty za głupoty gadasz??? Czas spojrzeć prawdzie w oczy - ludzie kupili za 11-12zł a spadło na 9. W tym czasie wszystkie inne spółki medyczne Merctoror, FAMUR, BIOMEDLUB itd urosły po 30-60% a LENTEX spadł o 30%. Więc nie gadaj, że perła - coś ewidentnie jest nie tak, tylko nikt jeszcze nie wie co i jak temu zaradzić.
I nie jest tak, że nikt nie chce sprzedawać, bo zleceń w arkuszu jest sporo, to nikt nie chce kupić powyżej 9zł, bo i dlaczego, skoro nie urosło podczas pandemicznego szału, to dlaczego miałoby urosnąć potem???'
Ja już nie liczę na sprzedaż akcji z zyskiem, nastawiam się na dywidendę przez najbliższe lata. Za 6-7 wiosen będzie można sprzedać za 9pln.
Ten się śmieje z Lentexu kto się śmieje ostatni. Ewidentnie widać, że nikt nie chce podbić kursu bo chce zbierać po jak najniższej cenie, ale chętnych do sprzedaży nie ma (widać po obrotach). Tylko za chwile ten pociąg może odjechać i dla niezdecydowanych nie będzie już miejsca.
Lenio odpoczywa ponad 10 lat .Ale teraz mamy pandemię i to wszystko zmienia , kwestia czasu :) Akcji jest mało , Pracują oporowo . Napewno wszystko sprzedadzą ,czego chcieć więcej :)
"Napewno wszystko sprzedadzą ,czego chcieć więcej :)"
Czego chcieć więcej ?! Nie załamuj mnie ! Normalnie jak spółka zarabia i ma perspektywy to jej kurs na giełdzie ( w każdym normalnym kraju !) rośnie. ROŚNIE - powtarzam ! A tu większość się cieszy , że mało spada ! Czysta aberracja i surrealizm ( a tak naprawdę to tępota i głupota !) PS "Na pewno" pisze się rozłącznie, no ale czegóż wymagac od posiadaczy akcji ltx
A niech Lenio odpoczywa. Mi się nie spieszy. Wolę tu niz w banku. To nie spółka na szybki zarobek. Za to pewność kapitału, nawet jak niewiele stracę. Szukajcie sobie okazji na smieciowych mercatorach itp....
kuwa stary z takim podejsciem to co ty na gieldzie robisz... Ja dziś wystrzał na 9.18 przewiduje , zapinac pasy :):):). Nie sądzicie ze to wszystko to juz komedia/? łącznie z tym forum??
sławku, pamietam jak niedawno pisaliśmy i mysle że mamy podobne myślenie. W pażdzierniku wyszedłem z Lentexu (był taki dzień co niektórzy pisali że taki duży obrót to będzie żarło ale nie żre jak widzę do dzisiaj bo to ja wywaliłem pakiet ze stratą nie powiem i to niemałą. Pieniadze z Lentexu przerzuciłem na INNNOGENE chyba abba pisała o tej spółce jeszcze we wrześniu. To producent testów covidowych itp. zrobiłem dwa koła z 65 na 84 i ostatnio w piątek kupiłem po 64 a dzisiaj odpał na ponad 90, Piszę Ci to po to żebyś nie kisił tego gów..a bo szkoda czasu. Odrobiłem z nawiązką stratę i jeszcze zostało na dobre auto łącznie w miesiac więc szkoda tutaj czasu na czytanie tych bredni tylko pomyśl gdzie możesz odrobić. Nawet zwykłe duże WIG20 dadza zarobić długoterminowo niż ten smieć. Popatrz chociażby na ORLEN LOTOS czy MILLENIUM ......bezpiecznie a długoterminowo skoczą o 30% minimum a to będzie sie kisiło do nastepnej dywidendy w lipcu za 12zł może
Oczywiście, że jak ktoś chce szybko zarobić albo utopić, to niech przerzuca sobie na inne pseudo spółki. My ze Staszkiem, Zdzichem i Heniutką w Domie Spokojnej Starości ulokowaliśmy w LTX swoje oszczędności i każdą emeryturę (przynajmniej jej połowę) lokujemy w LTX. Może i czasami jest lekki spadek, ale generalnie wiemy, że mamy zabezpieczony kapitał, a to ważne dla nas, ludzi w jesieni wieku. Tymczasem idę na drzemkę i jestem spokojny o kurs. Czyż to nie wspaniałe, że jest on tak przewidywalny?
"Gdybym nie wyprzedzał tak na łapu-capu" To akurat "gdyby" z zaświatów "Gdybym przeczytała przepis zanim to odcedzę" "Gdybym nie uciekł, gdybym wiedział, jak mu odpowiedzieć" "Gdyby nie ***** klęska po klęsce" "Gdyby oni na górze mieli przeżyć za moją pensję" "Gdyby nie te ruskie, gdyby nie te żydy" "Cały mój kraj zamknięty w "gdyby"