• Brawo prokuratura i CBA Autor: ~Poszkodowany [178.32.63.*]
    Dzięki takim ludziom zaczynam wierzyć, że będziemy żyć w państwie prawa.
    Zaskakująca jest polityczna decyzja sądu o zaniechaniu aresztowania złodziei i
    bandziorów w białych kołnierzykach
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~lolek2000 [31.0.84.*]
    Pisałem od początku że to lipa.
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~Lool [37.248.208.*]
    Czas na brawa dla prokuratury i CBA nadejdzie jak jeszcze wyjaśnią okoliczności oddania Cordii za czapkę zgniłych śliwek (0,16 WK !!!!)banku ziemi o wartości miliarda złotych.
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~Sel [83.30.160.*]
    Przecież oni to akurat uznają za całkowicie usprawiedliwione i zgodne z prawem? czepili się jakiś bzdur sprzed wielu lat do czego CBA nie ma żadnych uprawnień bo wtedy nie była to firma państwowa? a obecny przekręt ze sprzedażą 7 razy poniżej wartośći w ogóle ich nie zajmuje BO NIE DOSTALI NA TO ZLECENIA od partii ?
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~Poszkodowany [178.32.63.*]
    Prokuratura nie działa w takich sprawach z urzędu, zgłoszono wniosek o ściganie Krauzego i Giertycha i okazał się być zasadny z
    punktu widzenia CBA i prokuratury. Czy zgłosiłeś jako poszkodowany podejrzenie o popełnieniu przestępstwa? Jeśli nie to dlaczego oczekujesz, że ktoś sprawą się zajmie?
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~CCCP [79.184.6.*]
    Nikt nie został pokrzywdzony, wszyscy akcjonariusze zarobili duże pieniądze. Misiek i Koń szczerze pracowali nocami nad osiągnięciem sukcesu finansowego społek. Brawo dla ABW i niezawisłych sądów.
    Wszyscy dotychczasowi akcjonariusze zostali pokrzywdzeni na skutek działalności Mosza, Woźniaka, Gomoły i Janasa, którzy zatrzymali działalności operacyjną czym wepchnęli PND w problemy finansowe, a następnie oddali Cirdii akcje Polnordu za czapkę zgniłych śliwek.
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~Roman [31.130.101.*]
    Mowa o latach 2010-2014
    Wartość spólki w tym czasie była rekordowo wysoka.
    W jaki sposób działania jej zaszkodziły?
    To pomówmy o latach, kiedy akcje spadły z 10 zł na 1,6 zł i zostały oddane za bezcen Cordii.
  • Re: Brawo prokuratura i CBA Autor: ~oko_proroka [89.72.130.*]
    Dnia 2020-10-18 o godz. 12:52 ~Poszkodowany napisał(a):
    > Prokuratura nie działa w takich sprawach z urzędu, zgłoszono wniosek o ściganie Krauzego i Giertycha i okazał się być zasadny z
    > punktu widzenia CBA i prokuratury. Czy zgłosiłeś jako poszkodowany podejrzenie o popełnieniu przestępstwa? Jeśli nie to dlaczego oczekujesz, że ktoś sprawą się zajmie?

-----------------------
    Ja zgłosiłem rok temu, do CBA i KNF, CBA przekazało do prokuratury, a prokuratura zadała emailem (nie było wtedy Covidu) jedno pytanie - czy mi wiadomo o zawiadomieniach innych akconariuszy, tak jakbym prowadził ich bazy danych...i po sprawie - nawet mnie jako akcjonariusza nie przesłuchano.
    Rozmawiałem w piątek z CBA - co ciekawe, usłyszałem, że oni działają jedynie na polecenie prokuratury (są tylko pałką?) - więc mogę sobie pisać dalej na Berdyczów..lub znowu do tej samej prokuratury.
    Oczywiście napiszę teraz do Krajowej i jeszcze raz do CBA

Nie pitol więc że tu chodzi o dobro spółki akcjonariuszy,
    Ponadto akcje miały spółki PKO BP, PZU i BGK, wiec straty na kursie, a później na transakcji (170 mlnpln) poniósł też SP..a to już można ścigać z urzędu - ale trzeba chcieć
[x]
POLNORD 0,00% 3,53 2021-02-17 12:27:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.