Poniżej link do wykresu: https://imgur.com/a/DPGjvqI Technicznie należy się odbicie !
Co do spółki jest to spółka mocna fundamentalnie, stabilna przyszłość, chociaż oberwała z lekka covid-19,. Sądzę że również wskaźnikowo, co można samemu sprawdzić na każdym portalu. Dodatkowa zaleta to niewielka ilość akcji w obrocie 138 tyś szt. Rekiny mogą z kursem robić co chcą, nawet szczupaki czy sandacze oraz grube okonie. Tak pokrótce kilka plusów, jest ich oczywiście więcej jak np. w przyszłym roku dywidenda wielce prawdopodobna na niezłym poziomie. Nie byłbym sobą gdybym nie wspomniał o minusach: jedynym i największym jest Prezes i tyle.
Ty chyba niezle tracisz na giełdzie skoro rekomendujesz inwestować w spółkę która weszła teraz w trend spadkowy a małym minusem nazywasz prezesa, który zniszczył reputacje firmy wśród dużych i małych inwestorów... odsyłam do nauki o podstawach inwestowania, bo szkoda pieniędzy chłopie
Dnia 2020-10-18 o godz. 13:22 ~Pedro napisał(a): > Ty chyba niezle tracisz na giełdzie skoro rekomendujesz inwestować w spółkę która weszła teraz w trend spadkowy a małym minusem nazywasz prezesa, który zniszczył reputacje firmy wśród dużych i małych inwestorów... odsyłam do nauki o podstawach inwestowania, bo szkoda pieniędzy chłopie
gdzie weszła, umiesz czytać ze zrozumieniem ? spójrz na wykres, jeśli przełamanie nastąpi oczywiście, ale jest duże prawdopodobieństwo że odbije od wsparcia i będzie kontynuować ruch ku górze, piszę o średnim terminie zapoczątkowanym w grudniu 2018 roku. Widzę że boli gdy chcecie kurs uwalić ,a ktoś wam się wpieprza, sorki ale spółka pomimo prezesa jest jedną z lepszych wskaźnikowo i akcji jest mało, więc za dużo w dół nie pogracie. A moim marzeniem jest aby prezes zszedł poniżej 50 % i wtedy można by go było fiknąć ze stołka a spółka weszła by na poziomy 1000 + . Jest jeszcze nadzieja że Prezes dorośnie i zacznie działać na wspólne konto a nie egoistycznie zaspakajać swoje dziwne zachcianki. Wskaźnikowo spółka gotowa do odbicia i tyle.
a mnie osobiście zakup jachtu nie zdziwił. prezes w końcu kończył szkołę średnią w Zespole Szkół Żeglugi Śródlądowej w Kędzierzynie-Koźlu - stara miłość nie rdzewieje Czasami warto poczytać o prezesie spółki w którą się inwestuje