• perspektywy chyba lipne Autor: ~gpv [89.64.86.*]
    jakie macie podejście??? jak tak patrze na to jak wyglada swiatowa gospodarka, a w szczególności lotnictwo i samochodówka i kolejne lockdowny i ograniczenie podróży, to nie spodziewam się niczego dobrego w tej spółce. Powycinali lokalnych dostawców i jakieś zwolnienia też były (wieść gminna z lubuskiego niesie). Ciekawe czy w przyszłym roku dadzą radę zrobić plus na netto czy jednak pod wodą.
  • Re: perspektywy chyba lipne Autor: ~men [37.248.44.*]
    A ja wyszedłem z Seco Warwick w tamtym roku i dobrze na tym wyszedłem bo teraz patrzę jak rosną zainwestowane spółki.
  • Re: perspektywy chyba lipne Autor: ~pararyszard [185.240.96.*]
    Pytanie czy coś się fundamentalnie zmieniło? W sumie nic. Nic się nie dzieje, przynajmniej może będzie dywidenda.

Na tym walorze zupełny brak entuzjastów, czy może być gorzej?

Ale to moje prywatne zdanie, nie rekomendacja kupna ani sprzedaży. Życzę każdemu również sobie, mądrych decyzji

Pozdrawiam cierpliwych

• Re: perspektywy chyba lipne Autor: ~pilot [79.191.221.*]
    Jest raport z I kw 2021. Zamówienia spadają na łeb na szyję. 14.60 to jest max co można z tego waloru wyciągnąć. Będzie tylko gorzej.
  • Re: perspektywy chyba lipne Autor: ~gpv [89.64.73.*]
    a dla mnie bardzo pozytywne zaskoczenie. Sprzedaż utrzymana, wyniki niczego sobie, solidne operacyjne. OCF porządny, hoho. chyba wraca do mnie na watch list albo i więcej. Pomijam, że już mi uciekło. +12 % teraz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SECOGROUP 0,00% 28,00 2025-10-13 12:52:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.