• Czy ktoś mi wyjaśni co tu zrobili Giertych z Krauzem? Autor: grzegorzkubik [213.238.92.*]
    Czy miało to wpływ na notowania spółki?
  • Re: Czy ktoś mi wyjaśni co tu zrobili Giertych z Krauzem? Autor: ~Kolo [5.173.170.*]
    Jak wyprowadzili 100 mln ze spółki to raczej miało później nie było zysku bo zysk był u Ryszarda Krauzego i Romana Giertycha w kieszeni i dodam że na tych 100 mln dali się złapać A ile wyprowadzili bez dowodów to więcej Ryszard władca trzeci szejk oligarcha
  • Re: Czy ktoś mi wyjaśni co tu zrobili Giertych z Krauzem? Autor: ~Sel [83.30.160.*]
    Jeżei RK coś robił to 10 lat temu a miał wtedy samych pisowców wszędzie i nawet ministrowie jemu pierwszemu składali SPRAWOZDANIA i w papierach dawno tego już nie ma , to pewnie ma przykryć obecny przekręt na ponad 200 baniek bo macki pisu zostały w funduszach i uważają firmę za swoją. RK wodował jacht z Kaczyńską , dzielił grunty pod Świątynie Opatrzności kupił dom JPII nikt o to się nie czepia ,. że może kosztem Polnordu , tylko ,że przestał dawać?, ale papiery ile dał i komu i w jakiej formie są nie tylko w jego głowie?
    Giertych nie miał możliwości okradania firmy , nigdy nie był w składzie ,mógł jedynie coś kupić lub sprzedać jak każdy, ale ma nagrania Austriaka na Prezesa? to pewnie zabrali i przy okazji papiery wielu firm które chcą ograbić i przejąć jak choćby L Czarneckiego , a dzisiaj miał by6ć z tym w sądzie.. .
  • Re: Czy ktoś mi wyjaśni co tu zrobili Giertych z Krauzem? Autor: ~Kolo [5.173.170.*]
    Ok zgadza się kaczor trzymał z Krauze ale tylko na początku do 2008 roku Kaczor Lech chciał uniezależnić się od Rosji i ciągnąć ropę z pół Krauzego z Kazachstanu do Rosji ale Lech szybko połapał się że tam żadnej ropy nie ma A Krauze to przekręt i chce wysyłać giełdę banki i akcjonariuszy od tamtego czasu była kosa na link Krauze-Kaczyńscy
    Ok zgadza się kaczor trzymał z Krauze ale tylko na początku do 2008 roku Kaczor Lech chciał uniezależnić się od Rosji i ciągnąć ropę z pól Krauzego z Kazachstanu do Polski ale Lech szybko połapał się że tam żadnej ropy nie ma A Krauze to przekręt i chce ograć giełdę, banki i akcjonariuszy od tamtego czasu była kosa na lini Krauze-Kaczyńscy
[x]
POLNORD 0,00% 3,53 2021-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.