• Lekcja Autor: ~Krzysztof [31.60.71.*]
    Kto zbył ma stratę.
    Kto nabył wisi na haku (nawet Noble Securities).
  • Re: Lekcja Autor: ~Mariusz [188.147.108.*]
    Kto rozliczy Tomicka ??? Czy prokuratura sprawdzi jakie dokumenty podpisywala..i jak doprowadzila do takiego stanu opena? Czy zrobi to knf? Kto roliczy obecna pania prezes???
  • Re: Lekcja Autor: ~Krzysztof [31.60.97.*]
    Wczorajsi nabywcy akcji dołączyli do grona wiszących na haku.
    Na hakach wisza znajomi leszka ..takzwani ugotowani...pytanie czy oni zrobia tu wam jakis rajd na koniec by samemu wyskoczyc czescia? Czy kazdy juz polozyl krzyzyk na ta spolke?mnie tylko dziwi jeden fakt, ze w kmokolicach 0.60 ktos sie z koszykiem nadsatwil na ponad 50 tys akcji na kupnie..zeby nie wykiwali wszystkich i zeszli do ostatniego minimum 0.59-0.60 ..postoja pare dni i odwrót...pamietajcie ze tu ulicy juz duzo nie ma..wiekszosc to znajomi królika...ktorzy jak to ujales wisza tu na hakach z srednia grubo powyzej zlotowki przed scaleniem, takze im nawet 5 czy 8 zlotych za akcje nic nie daje bo sa ogromny wpier...na tych akcjach..jestem ciekawy kinca tej bajki...moze Tomicka wyda lakoniczny komunikat...podeprze sie druga fala covidu i da opena ot tak poprostu na banruta. ?
    Już nie ma koszyka na ponad 50 tys akcji po 0,6 zł.
  • Re: Lekcja Autor: ~Gracz [80.238.108.*]
    A dziwisz się że nie ma tego zlecenia na kupno? W tej sytuacji tylko desperat da za to więcej jak 0,40pln. Już lepiej w casin na ruletce obstawić czarne bo przynajmniej 50% szans na wygraną tu porażka gwarantowana
    Lechu nieslugo podzieli los kani..taki bedzie final..zobaczymy co 16 oglosza w jego sprawie ...jak wydadza list gonczy to wszystko na dół zapikuje..a no openie jeden zrzut i bedzie zamkniecie arkusza..wielu tu jest ugotowanych...i tak bylo na paru spolkach , ktorych bylem, kazdy myslal ze jak grubasy sa zapakowane i czy znajomi krolika to musi byc wirowka...niktore spolki kladli na banruta bez mrugniecia okiem, mysle ze z takimi dlugami jakie ma open i taka prezes jaka jest Tomicka, to lechowi na reke polozyc opena na bankruta...natomiast nigdy nie odzyska kasy z tytulu pozyczek od getin noble dla opena, ...Tomicka piekne bajki opowiadala jak objela teke prezesa..wystarczy cofnac sie do jej wywiadow...ja tez powinnni rozliczyc za tak nieudolne zarzadzanie spółką.
    Czy jutro kurs zapikuje w górę jak Leszka nie aresztują?
    Giertycha zatrzymali..leszek moze niebawem ..a mysle ze bez leszka bedzie lzej i akcjonariusze ktorzy zostali z papierem maja szanse w przyszlosci na odbicie. ..tw ernest zle sie kojarzy..moze przejmie to kto inny? Moze tu jest cwancig?
  • Re: Lekcja Autor: ~rthgassf [37.30.12.*]
    mi się udało wyjść na zero a nawet chyba 50pln zarobiłem,dobre...
    Na 0.60 podstawili sie na kupnie..ponad 40 tys akcji chca?
    Już nie ma tego zlecenia, arkusz każdy widzi to nie ma znaczenia, bo mówimy o kwota raptem 39 tys PLN więc żaden "grubas". O kolegów inwestora bym się nie obawiał oni już więcej wyprowadzili ze spółki na fv niż ta spółka teraz warta nawet jak mają 5% akcji to saptem 400tys czyli tyle co zarząd w 2 miesiące odciąga więc o czy mowa.
    Ciekaw jestem czego to nie spada? Drugi dolek czy jak?
  • Re: Lekcja Autor: ~Gracz [37.47.52.*]
    odpowiedź jest bardzo prosta na papierze nie ma płynności duży pakiet w jednych rękach plus słupy trzymają a wariata co by kupował też nie znajdziesz
  • Re: Lekcja Autor: ~OPEN [89.229.211.*]
    to co Gracz skoro nie ma płynności bo papier skupiony jest głównie w jednych rękach to mamy dalej oddawać za tak marne grosze, Ty chyba po tyle nie sprzedajesz co ! TERAZ JEST DOŁEK WSZECHCZASÓW ...
    Ja wychodziłem od 0.85 do 0.92 ale szło to mega mozolnie bo jak dałem zlecenie oczekujące to nikt nie brał więc musiałem łapać popytowe zlecenia po tyle ile dawał animator. Cieszę się, że już na innych spółkach odrabiam bo tu dno nie ma końca. A w zeszłym tygodniu zostali zmuszeni do podpisania z wierzycielami 777
  • Re: Lekcja Autor: ~Mariusz [188.146.102.*]
    Bankrut pewno jesienia...moze juz w listopadzie..pamietam tez jak ja wychodzilem..kicha byla..sprzedawanie na raty ...
    Dlaczego nie schdza nizej skoro to trup pod respiratorem?
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.