• Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~BLOOO [188.146.101.*]
    Romek, ja z głupia frant zlecenie na 10 szt złożyłam blo po 171 i mi weszło... :?/)
    I co ja mam teraz z tym zrobić....???

No chyba nie mam wyjścia i dokupić musze bo na prowizje nie zarobię...
    WJutro złożę na 150 ciekawe co się stanie ;)

Z drugiej strony,,, Teoria Wsiadu mówi....
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Romek [37.47.18.*]
    Owieczko, co Ty tak nicki zmieniasz? Ja to nie wiem, co robic, bo ja prosty chlopak od rurów jestem. Cza by zapytac Mrocznego- może pomoże koleżance w niedoli?
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Sheep [188.146.101.*]
    Nik: Oj tak mi się z zaskoczenia napisało. I tak mnie te moje adoratory znajdą.....
    Pisałam to w szoku będący.. bo rosło...i mi sie pare groszy zostało. Zawsze w takich sytuacjach TIG kupowałam ale dziś inaczej, bo tam up jest..i masz...
    A Mroczny to mnie śmiechem zabije. I jakieś bluzgi grypsem wysmaruje...
    Nic to, popatrze i coś dokupię pewnie. Premiera jakaś ma być... Mam nadzieję że nie umocze bo ja mam pecha jak coś kupuje tak własnie...

Tak patrze na to nasze Inteli i nie wiem czemuż to stoi... Kontrakty sa i tylko jakieś ploty niepotwierdzone się pojawiły.

Trzeba ogarnąć inne tematy i się jakoś za to wziąść,
    Tylko kto się za to weżmie jak tu takie wywały byle co to robią... Może jak już te covidy się przewalą i ludziska zdecydują gdzie chca być.??
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Romek [37.47.18.*]
    A gdzie tam! Mroczny po chrzescijansku doradzi! On tylko ma problem z ekumenizmem mdzy religiami, ale pracuje nad tym. A do do Inteli- jaki tu jest w ogole free float?
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Sheep [188.146.101.*]
    Mroczny: To jakiś Człowiek Watykanu czy jak... Jak go o rurę zapytałam to czytałes co odpisał?, a jak się nie zgodziłam to mi spadać kazał. Ma poczucie wartości i z plebsem nie gada.. Zaraz będzie mnie pouczał co to sarkazm a co cynizm a co wysublimowany dowcip...Jakoś niezbyt mam ochotę by mnie umoralniał w jakikolwiek sposób On chyba z Człowiekiem Od Rur powinien tylko rozmawiać. Ja zbyt ograniczona jestem na te filozofie. Widac że człowiek ma duzo czasu, ja żyję bardziej tu i teraz. I ciągle pędzę ze wszystkim. Codziennośc to moja rutyna a nie filozofowanie nad kazdym słowem...
    Jeszcze chyba buddyzmu w jego wydaniu do końca nie czytałam..

Na Bankierze pisze ze 40%. Ale tu jest kilka osób które mają spore pakiety, więc nie wiem jak to policzysz. Myślę że wiekszość kiedyś powieszonych już oddało. To jakieś leszcze wywalają bo robią przesiadkę na covidy....

• Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    No widzisz jak pędzę... to od
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Romek [37.47.17.*]
    Chlopaki maja przerwe- burza nad warszawka- kurzą cygarety, a ja wiersze pisze
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Sheep [188.146.98.*]
    To Ty w nocy robisz?
    Wiersze takie na bankierze czy takie: Litwo Ojczyzno moja Ty jesteś jak zdrowie... Albo: Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodzilismy się bez wprawy i pomrzemy bez rutyny?
  • Re: Romek: Zakupy prawie prawie Autor: ~Romek [37.47.26.*]
    Nieee, troszke mniej ambitne- w stylu „Talib, Talib ty uju,.... i zabraklo mi wlasnie rymu
    Ratatuju, psuju,nagaju,samuraju,ruczaju, gaju, Tołstoju nawet... To prawie jak test:)))
    Romek zaraz nas z tego forum przegonią, że prywata i nie na temat. I będą mieć rację.
    Spoko majonez Owieczko- my jestesmy tym forum i my „ich” przegonimy! Rurami!
    Tu jest parę fajnych osób na firmie. Nie mam ochoty by się zniesmaczyli do forum... To niefajnie tak im zajmować miejsce do gadania o inwestycji. Ja gadam z różnymi ludźmi ale mailowo i o kasie i i firmach i o bzdetach. Jak chcesz to baja0407@wp.pl
    Ok, milkne:)
    Spoko :)
    Ponieważ muszę na forum:)Jeszcze pytanko: Słyszałeś coś o spółce WaveNet? Oni robią maszty telekom. I zdaje się że kupują dużo udziałów w spółce z NC... Ploty takie :)) Co to może być?
[x]
INTELIWIS 0,00% 3,95 2022-10-14 14:57:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.