• Jest raport na ESPI. Autor: ~lolo [178.43.37.*]
    I półrocze 2020 roku - z tego, co widzę, strata - 4,06 mln netto przy 16,2 mln zł. przychodów ze sprzedaży - skonsolidowany.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Klon [176.221.123.*]
    Przecież to każdy wiedział że będzie minus. Tu chodzi o przyszły rok A nie to co bylo
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~hej [185.227.190.*]
    Zgadza się, od jutra jazda na minima i tyle w temacie
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Bareja [31.183.222.*]
    Przed sesją będzie szacunek za 3q. Wtedy zobaczymy.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~hej [185.227.190.*]
    Nie wiem, ja to wszystko czarno widzę
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Pit [89.78.243.*]
    Jakby było źle to by nie zwiększali o 50% zamówień na przyszły rok o partnera z Kazachstanu, a brali od niego czysty towar w jakości Q i dobrej cenie dopiero o drugiego półrocza!
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~dejw [205.201.55.*]
    Szacunek może być co do przychodów. A oni i tak tracą zawsze i wszędzie. I jeszcze odnoście komentarza że tu się gra pod przyszłe wyniki - tu się tak gra niezmiennie od 10 lat. Dno i dwa metry mułu.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Bla_bla [79.184.237.*]
    Szału nie ma.
    Jutro pokażą jakieś 10,5-11 mln przychodu za III kw.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~tofik [91.228.8.*]
    Musieli pokazać marne wyniki aby dostać tarcze, co wy z choinki się urwaliście.
    Oby bo 8 nie da zysku!
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~smerf [77.253.7.*]
    Jutro to będzie info o nowym kontrakcie jeszcze przed sesją a potem za dwa trzy dni orientacyjne przychody
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Bla_bla [79.184.237.*]
    Raczej nic z tego.
    Rano przychody i może w ciągu dnia kontrakt ale na pewno nie odwrotnie.
    Realnie to kontrakt będzie ale pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Edon [5.183.192.*]
    Też myśle że rano będą wstępne przychody by przykryć słaby wynik , coś swój pisał że sierpień był rekordowy ale znając spółkę to jak pokażą powyżej 10 to będzie dobrze , bo jakiś skokowych zysków ani przychodów ani widu ani słychu.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~qw [188.146.236.*]
    Dnia 2020-09-30 o godz. 18:37 ~Klon napisał(a):
    > Przecież to każdy wiedział że będzie minus. Tu chodzi o przyszły rok A nie to co bylo

Od 10 lat tu chodzi o przyszły rok.....

Buahahahahahahahahahahahaha
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: homotopy [37.47.33.*]
    Dnia 2020-09-30 o godz. 18:24 ~lolo napisał(a):
    > I półrocze 2020 roku - z tego, co widzę, strata - 4,06 mln netto przy 16,2 mln zł. przychodów ze sprzedaży - skonsolidowany.

Jest lepiej niż można było się spodziewać, drugi kwartał to praktycznie był całkowity lockdown gospodarki na świecie, a ekosiowi przychody spadły tylko ~10-20%, z czego większość jest po prostu przeniesiona na drugie półrocze. Może być tłusto w najbliższych miesiącach...
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Chytry [37.248.155.*]
    Zobowiązania rosną w szybkim tempie. Niedługo trzeba spodziewać się druku nowych akcji.
    Rosnące długi, drukowanie akcji...to się odbije na kursie.Jeszcze 3zl zobaczymy w tym roku.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Edon [5.183.192.*]
    Od 4 lat może być tłusto i nie jest , ciagle coś ...
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Ciekawy [5.173.160.*]
    Ta ale covid zrobił swoje, czekam na kolejne raporty i informacje o zamówieniach.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2020-09-30 o godz. 21:53 ~Edon napisał(a):
    > Od 4 lat może być tłusto i nie jest , ciagle coś ...

Z tym się zgodzę normalnie jak by Diabolina rzuciła klątwę :))
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~mk_gda_to_gnida [176.109.165.*]
    Dnia 2020-09-30 o godz. 18:24 ~lolo napisał(a):
    > I półrocze 2020 roku - z tego, co widzę, strata - 4,06 mln netto przy 16,2 mln zł. przychodów ze sprzedaży - skonsolidowany.

no normalnie potęga buahahahha
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Tomasz [77.255.140.*]
    Co tu dużo pisać. Kolejne zanurzenie poniżej 4zl.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~kristofer58 [78.10.123.*]
    Dnia 2020-10-01 o godz. 07:40 ~Tomasz napisał(a):
    > Co tu dużo pisać. Kolejne zanurzenie poniżej 4zl.

To się zanurzaj, nikt ci nie broni,ja poczekam na zdecydowanie wyższe poziomy,mam czas i jestem cierpliwy.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: kristofer58 [78.10.123.*]
    Dobiorę jak spuścicie z rana,czyli życzę powodzenia w podejmowaniu trafnych decyzji.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~gruby [85.114.55.*]
    Tez dobiorę . Powodzenia
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~olo [91.212.223.*]
    "Musieli pokazać marne wyniki aby dostać tarcze"

Takich gigantów intelektu w 1991 nie było.
    Ludzie kupcie sobie obligacje. Czym mniej o czymś wiecie tym większych oczekujecie zysków.
    Ta spółka nigdy nic nie dowiozła do końca. Tak samo jak Biomed. Tam zestaw marzycieli przekroczył wszelkie granice.
    Szlam permanentnych nadziei na zysk, a zysku jak nie było tak nie ma.
    I wmawiacie sobie, że jesteście na dobrej pozycji  -   jak dzieci
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~gruby [85.114.55.*]
    Po co komentujesz jak nie posiadasz , czy chcesz posiadać
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Ciekawy [5.173.160.*]
    Jakby mieli sprzedaż mniej niż 8 baniek i nie zwiększyli zakupów na przyszły rok o 50% to bym sprzedał papier, a tak to chyba dokupię!
    Dnia 2020-10-01 o godz. 09:18 ~Ciekawy napisał(a):
    > Jakby mieli sprzedaż mniej niż 8 baniek i nie zwiększyli zakupów na przyszły rok o 50% to bym sprzedał papier, a tak to chyba dokupię!

Ja już to zrobiłem dokupiłem po 4,40 i jestem spokojny,trolle mogą sobie ujadać,do tego zdążyłem się przyzwyczaić,gdy się obkupią będą naganiać na wzrosty i wychwalać jakie to świetlane perspektywy,ja czekam na stabilny wzrost biznesu,popyt na mikrosferę rośnie i to mi wystarcza,nie pozbywam się tylko dobieram,prognozy na przyszłość są zadowalające i ile by nie zdołowała szulernia to zawsze dokupię.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~baca13 [212.178.154.*]
    Olo najlepsze w tym wszystkim, że to prawda. I taka sama odkąd to istnieje.
    Ta spółka prezentuje mentalny umysł 15 latka.
    Nie wiem co robi prezes Jacek ale gdybym mieszkał w tej samej dzielnicy to unikałbym go nawet na ulicy.
    A jak po sąsiedzku to odgrodził sie parkanem.

Mamy paradoks. Materiał jest potrzebny na rynku, a frajernia nie potrafi robi z tego heisu!
    Zobacz sobie strukturę sprzedaży towar i wyroby gotowe na tych drugich zarabiają dużo, a w tym półroczu było odwrotnie więc i brak zysku, w kolejnym może być odwrotnie!
    Dnia 2020-10-01 o godz. 09:59 ~baca13 napisał(a):
    > Olo najlepsze w tym wszystkim, że to prawda. I taka sama odkąd to istnieje.
    > Ta spółka prezentuje mentalny umysł 15 latka.
    > Nie wiem co robi prezes Jacek ale gdybym mieszkał w tej samej dzielnicy to unikałbym go nawet na ulicy.
    > A jak po sąsiedzku to odgrodził sie parkanem.
    >
    > Mamy paradoks. Materiał jest potrzebny na rynku, a frajernia nie potrafi robi z tego heisu!

Skoro jesteś taki dobry,to zaoferuj im swoje usługi i naucz ich biznesu,lub sprzedaj jeśli coś masz i po sprawie,wydaje mi się że masz interes by tu być,skoro piszesz takie rzeczy to chcesz taniej kupić,w tym jest metoda by pisać negatywnie,być może mniejinteligentni uwierzą i sprzedadzą.
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Lo [185.227.190.*]
    W dniu dzisiejszym jeszcze 3 z przodu zobaczymy przy takim pędzie wcale się nie zdziwię
    Dnia 2020-10-01 o godz. 10:57 ~Lo napisał(a):
    > W dniu dzisiejszym jeszcze 3 z przodu zobaczymy przy takim pędzie wcale się nie zdziwię

No to syp,na co czekasz,ja za ciebie tego nie zrobię,czekam,chyba że jesteś golas i czekasz na okazję,to raczej się nie doczekasz...
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~kban61 [83.26.171.*]
    Koszty sprzedaży wzrosły o 2,3 mln w I półroczu w stosunku do 2019 r. Ciekawy wątek...
  • Re: Jest raport na ESPI. Autor: ~Tomasz [77.255.140.*]
    Sprzedawcom musieli kupić kaftany, przylbice, maseczki, rękawiczki i płyny dezynfekujące. :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [107.181.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.