Tak, mam i to dużo, ostatnio nie zmniejszałem i nie zwiększałem. Traktuję obecnie akcje jako lokatę z odroczonym terminem płatności. Ostatnio nie zaglądam nawet na forum, bo tu wszystko juz wiadomo, kto, komu, co i ile ukradł.
Kasy nie potrzebuję, więc czekam aż złodziej będzie chciał wyjść na uczciwego i zacznie prowadzić uczciwy biznes. Po dobroci akcji mu nie oddam.
Nie ma tu może takiej adrenaliny i szybkich gigantycznych zysków jak na covidowych - ale ja latami inwestuję więc i tak liczy sie zysk/strata finalna (np. roczna) na całym portfelu - a dzięki kilku trafionym (Mercator od 10pln, XTB od 7pln) - ogólnie mocno na plusie, więc z PND stać mnie na to aby czekać (tak dla zasady, ale i kasy).
Panowie ja też trzymam i jak spada poniżej 3 dokupuje zaczekam na zyski przecież nie sprzedam i wsadzę na lokatę ,0,10 % w końcu musza zrobić jakiś ruch i ponowią wezwanie
Uwaga! Bioton startuje najwyraźniej. To jedyna spółka z branży któa jeszcze ani nie drgnęła. Potencjał ogromny sam nominał to 20 złotych a więc jest ogromne pole do wzrostów