Ty aaa , a to nie ty byłes tym grubasem od tego kolegi co co sie dorobił na cybatonie i innych i grubo wchodził w blu ? to ile tego miałeś że wszystko już sprzedałeś cienki bolku ? ubrałeś nas chociaż ?
Gosc ma miliony i wie co robi... A ty umiesz pisac tylko troche... Zebral wszystko co bylo zostalo na k... Po co ma przeplacac jak sa takie janusze gieldy jak ty i sprzedaja... Kumasz...
do seb widzisz jak mu pojechałeś temu półgłówkowi. My tu wiemy że on bredzi o tym koledze, a nie ma zadnego kolegi. Nikt nie chciałby być jego kolegą. On sam tu kupuje, sprzedaje jakieś marne ilości, ustawia sie na kupno z dziesięcioma akcjami żeby potem ustawić sie na sprzedaż z 10 akcjami i tym podobne manipulacje żeby w jego mniemaniu coś to dało. Odnośnie scalenia, to poczytaj wyszukując w google lub też na forum bankiera, niemal zawsze po scaleniu akcje leciały w dół i zwiększała się ich płynność bardzo mocno w stosunku do czasu przed scaleniem. Być może waścciiel też by chciał opchnąć jakąś część z tego swojego pakietu a obecnie nie ma wogóle chętnych na jakiekolwiek ilości większe niż 1mln do 2mln na miesiąc. Cały czas jest mielenie kilkoma milionami rozrzuconymi w drobnice i ubieranie ciut wyżej od zakupu. Po jakimś czasie niektórzy ubrani za wysoko wyrzucają sfrustrowani te swoje papiery z uwagi że nic sie nie dzieje do góry i znowu kurs spada poniżej 2 groszy, po czym za jakiś czas znowu próba podobnego kolejnego kółka. Niestety dla nas, ponieważ ostatnim kółkiem wysypało się wiecej chętnych do porzucenia papieru jak przekroczył 3 grosze to nie wiadomo jak szybko kolejne kółko dojdzie z powrotem pod ten poziom i czy bedzie szansa żeby go przebiło już bez powrotu w dół. Ale jak wiadomo, informacje finansowe ze spółki są złe, do tego obraz jakichś opisywanych tu niejasności i do tego forsowanie tego nieszczesnego scalenia nie nastrajają do optymizmu. Ja jestem zrezygnowany z tym, więc dalsze kiszenie kolejny rok , dwa, czy trzy jest dla mnie chlebem powszednim.